Verdrietig nieuws voor Temptations Koen en Deborah

Aiii...

De nieuwe twist in Temptation Island: Love or Leave zorgde ervoor dat we maar kort konden genieten van Koen en Deborah. De twee stelden zich niet genoeg open en moesten het programma al heel snel verlaten. Het koppel vertrok dolverliefd terug naar Nederland. Maarre, hier gebeurde vervolgens het een en ander.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Niet meer samen

Nadat Koen en Deborah Temptation Island verlieten, waren de twee weer dolgelukkig samen. De problemen die de twee samen hadden, leken opgelost. Kortom: de liefde tussen het koppel was weer als vanouds. In de nieuwste aflevering zien we zelfs dat Koen en Deborah matching tattoos lieten zetten. Het infity-teken zou hun liefde bezegelen.

Een leuk idee, maar dit pakte helaas niet helemaal goed uit. In een volgend shot zien we namelijk Deborah alleen in beeld. De beauty vertelt vervolgens geëmotioneerd dat Koen is vreemdgegaan.

Vreemdgegaan

“We hebben samen die tattoo gezet. Ik dacht dat het gewoon goed zat, maar blijkbaar dus niet”, vertelt Deborah. Vervolgens legt ze uit dat Koen vreemd is gegaan. “Ik ben erachter gekomen dat hij contact had met iemand anders.”

“Ik kon het eerst echt niet geloven”, zegt Deborah vervolgens. “Ik was zo boos. Hij zegt tijdens Temptation dat we zouden gaan trouwen, of misschien zelfs kinderen krijgen, maar dat is gewoon allemaal onzin. Dus toen heb ik het uitgemaakt.”

Ondanks Deborah haar woede, is ze nog altijd verdrietig om de situatie. De Temptation-ster houdt naar eigen zeggen nog altijd van Koen. “Dat gevoel gaat niet weg, maar ik moet erboven staan. Ik verdien dit gewoon niet.” Heftig!

Beeld: Temptation Island: Love or Leave | Video: Videoland

Laatste nieuws