Daar is-ie dan: de officiële trailer van het tweede seizoen van Emily in Paris

We can't wait!

Lees ook

Oui, oui, Paris! Heb jij je Frans al wat bijgespijkerd? Seizoen 2, of deux, van Emily in Paris ligt namelijk op de loer. Enne, hij komt sneller dan je denkt! Netflix heeft ondertussen de trailer al gedropt, kijk mee.

Het eerste seizoen

Het eerste seizoen van Emily in Paris sloot af met een hoop vraagtekens. We zagen namelijk dat Emily en hottie Gabriel eindelijk de nacht samen doorbrachten nadat hij het had uitgemaakt met zijn vriendin Camille. Toch leek hun liefde geen happily ever after, want Gabriel vertrekt naar Normandië om zijn eigen restaurant te beginnen. Alhoewel, last minute besloot Gabriel zijn plannen te wijzigen kon hij alsnog in Parijs blijven. En ja, dan is daar ook nog Camille die een verzoening wil met haar ex. C'est une catastrophe.

Releasedatum

Dat we weer een hoop amour, drama en flamboyante outfits kunnen verwachten, blijkt wel uit de nieuwe trailer. Maar liefst drie nieuwe – en hele knappe – mannen maken hun intrede in het nieuwe seizoen Zo zal Jeremy O. Harris een iconische modeontwerper spelen, Lucien Laviscount een vervelende en irritante Brit en is Arnaud Binard de eigenaar van een populaire Saint Tropez-nachtclub.

Ook geeft de trailer ons een glimp van een aantal hele steamy bedscènes én zien we Emily naar een hele zonnige locatie vertrekken. Vanaf 22 december is het tweede seizoen op Netflix te bewonderen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bron: YouTube | Beeld: Emily in Paris, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook