Waylon over zieke Bibi Breijman: ‘Ze kan helemaal niets’

De zwangere Bibi heeft het enorm zwaar.

Lees ook

Bibi Breijman en Waylon verwachten hun tweede kindje, maar helaas gaat de zwangerschap Bibi niet goed af. Net als bij de vorige zwangerschap, heeft de influencer veel last van zwangerschapsbraken.

In een donkere kamer

Aan RTL Boulevard vertelt Waylon hoe het met zijn zwangere vriendin gaat. Door de zwangerschapsbraken is Bibi namelijk aan haar bed gekluisterd. “Bibi heeft best wel last van HG. Dat is een zwangerschapsmisselijkheidsziekte maar dan in de overtreffende trap.” HG staat voor Hyperemesis Gravidarum en betekent 'extreem braken van zwangeren'.

Met de influencer gaat het dan ook niet goed. “Ze ligt in een donkere kamer, dat vind ik het heftigste. Het is mensonterend. Ze kan geen licht verdragen, alles is te veel.” De zanger maakt zich dan ook veel zorgen om Bibi. Gelukkig heeft het geen invloed op de baby en gaat dat allemaal goed.

Negatieve reacties

Waylon vertelt ook dat ze veel reacties kregen op de klachten. Want 'misselijkheid hoort bij de zwangerschap'. Maar is het in dit geval heel heftig, aldus de zanger. Bibi is namelijk de hele tijd misselijk en kan niets eten. Hierdoor valt ze ook veel af en moet ze eigenlijk naar het ziekenhuis om iets binnen te krijgen. Heftig!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook