Oh nee: Shawn Mendes en Camila Cabello zijn na twee jaar uit elkaar

De twee blijven gelukkig goede vrienden.

Lees ook

Slecht nieuws voor alle fans van Shamila. Hollywood-koppel Shawn Mendes en Camila Cabello zijn namelijk uit elkaar. Dit maakten ze zelf bekend op Instagram.

Break-up

Shamila (samenvoeging van Shawn en Camila) ontstond in juli 2019, toen Shawn en Camila hun hitsingle 'Señorita' opnamen. Camila liet destijds al weten dat de twee elkaar al eerder kenden, maar dat ze toen nog te jong waren. De vonk sloeg tijdens de samenwerking opnieuw over en Shamila was een feit.

Helaas komen er aan alle sprookjes een eind, zo ook die van Shawn en Camila. Op Instagram posten ze hetzelfde statement: 'Hey allemaal, we hebben besloten om te stoppen met onze relatie, maar onze liefde voor elkaar als mens is sterker dan ooit. We begonnen als elkaars beste vrienden en dat zullen we ook blijven.” Ook willen ze iedereen bedanken voor alle support die ze tijdens hun relatie gekregen hebben.

Instagram Story @camila_cabello

‘Nee!! Niet mijn favoriete koppel’

Veel fans reageerden geschrokt door het plotselinge nieuws. Vooral omdat de twee nog samen gespot zijn tijdens Halloween. “Nee!! Niet mijn favoriete koppel uit elkaar please….jullie zijn zo leuk samen! Ik vind dit echt heel erg jammer”, reageert een volger op Instagram. Een andere fan reageert: “Damn…net voor de feestdagen gaan deze twee uit elkaar. Dat is niet het nieuws waar we op zitten wachten. Maar ik hoop dat jullie beide gelukkig worden, ook al is het niet meer met elkaar.” We wensen de twee veel sterkte!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram Story @camila_cabello

Laatste nieuws

Zie ook