Handig: zo verwijder je titels uit je kijkgeschiedenis op Netflix

Dit hadden we eerder moeten weten.

Lees ook

Kijk je voor de zoveelste keer Gilmore Girls en mag je partner dat niet weten, of heb je die enge film na een paar seconden afgezet? Gelukkig bestaat er een hack waarmee je je kijkgeschiedenis op Netflix verwijdert. Yes!

Makkelijk trucje

Als een echte Netflix-verslaafde weet je natuurlijk alles over de streamingdienst. Van het vinden van de beste codes tot het uitspelen van series; Netflix heeft voor jou geen geheimen meer. Maarrr, hoe zit het met je kijklijst? Daar staan vast ook titels in die je er liever niet in wilt hebben. Omdat je het uiteindelijk toch niet leuk vond of omdat je geen overzicht meer hebt. Of omdat Netflix je blijft spammen, omdat je een film nog moet afkijken – Netflix, we are watching you.

Netflix heeft gelukkig een manier gevonden waarmee je ook titels uit je kijklijst kunt verwijderen. En eigenlijk is het best simpel. In de nieuwste app-update is er namelijk een update gekomen waarmee je dit heel eenvoudig kunt doen. Ga met je Apple of Android smartphone naar de app en druk op de drie puntjes (⋮) onder een titel. Nu zal er een menu openen en kun je met de optie 'verwijderen uit rij' de titel uit de lijst halen. Easy peasy!

Nog een tip

Wil je meteen een hele hoop titels uit je lijst verwijderen? Ga dan via de browser naar Netflix en klik op account. Open het profiel en ouderlijk toezicht en klik dan op 'kijkactiviteit'. Hier zie je alles wat je bekeken hebt. Klik vervolgens op het pictogram om een titel te verbergen. Nu kun je kiezen voor een aflevering, maar ook de gehele serie. Zo begin je weer een schone lei!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Videostill Gilmore Girls

Laatste nieuws

Zie ook