AYTO-Floor licht tipje van de sluier op over nieuwe aflevering: ‘De volgende ceremonie wordt beter’

Wij zijn benieuwd!

Lees ook

Het wil de deelnemers van Are You The One tot nu toe nog niet echt lukken om hun perfecte match te vinden. Sterker nog, tijdens de laatste match-up scheen er maar één beam. Of het in de volgende afleveringen beter zal gaan? In gesprek met Grazia licht Floor alvast een tipje van de sluier op.

Wil nog niet lukken

In Are You The One? gaan tien single mannen en tien single vrouwen op zoek naar de ware en worden ze al vóór hun intrede in de villa door wetenschappelijke experts aan elkaar gekoppeld. In de villa proberen ze door middel van verschillende opdrachten te achterhalen wie voor hen the one zou moeten zijn. Maarre, dat lijkt moeilijker dan gedacht. Bij de zogeheten truth booth – waarin twee deelnemers meteen kunnen achterhalen of ze een match zijn – is nog geen één match naar buiten gekomen. En ook bij de match-up ceremonie lijken de kandidaten verkeerd te kiezen. Waar het fout gaat? “We begrijpen er helemaal niets van”, begint Floor.

“Je ziet ook hoe boos ik elke keer ben. Het gaat erom dat je meer beams krijgt door de juiste mensen de truth booth in te sturen en de juiste partner te kiezen bij de challenges. Dat zijn dingen die totaal niet serieus worden genomen”, legt de beauty uit. “Dat Damiët en Denzel dan de truth booth ingaan, daar wordt helemaal geen informatie uitgehaald. Zij hebben nog nooit met elkaar bij de ceremonie gezeten en dat hebben Dividivi en Joey bijvoorbeeld wel. Daarom was ik ook de hele tijd aan het proberen om iedereen op hun te laten stemmen, want daar konden we veel meer informatie uithalen.”

Tipje van de sluier

Helaas mocht Floors inzet niet baten, want meer dan één beam kregen de singles niet tijdens de laatste ceremonie. “Iedereen was alleen maar een beetje praatjes aan het maken. We namen het spel totaal niet serieus”, gaat Floor verder. “Ik dacht dat ik helemaal niet competitief zou zijn, maar uiteindelijk was ik juist alleen maar bezig met hoe we dit spel konden winnen. Ik denk dat de rest het spelelement even vergat en te veel bezig was met connecties opbouwen en raakvlakken zoeken.”

Toch kan Floor ons beloven dat de deelnemers de komende afleveringen iets meer hun best zullen doen. “Het gaat sowieso beter worden, want slechter dan één beam wordt het niet. Ja, we kunnen misschien een black out krijgen, maar de volgende ceremonie wordt sowieso beter dan de vorige.” Gelukkig maar!

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook