Dit is waarom TikTokkers een beauty blender in de vriezer leggen

Is dit het geheim van een flawless foundation?

Lees ook

TikTok brengt ons steeds op nieuwe ideeën, met name op beautygebied. Toch zorgt de nieuwste trend voor een hoop vraagtekens. Mensen stoppen namelijk massaal hun beauty blender in de vriezer. Wait, what?

Bevroren blender

Jazeker, volgens TikTok is de nieuwste trend een game changer voor perfecte foundation. Een bevroren beauty blender zorgt er namelijk voor dat je nog makkelijker kunt blenden. Tabee, lelijke rand op je kin. Toedeloe, ophopingen foundation rondom je neus. En tot ziens, lelijke make-up. Mensen zijn ontzettend lovend over de hack, maar hoe werkt het eigenlijk?

De bedenker van dit fenomeen is make-up mogul Ghazai W, die de hack met haar 393 duizend volgers deelde. Ghazai maakt haar beauty blender eerst nat alvorens ze het in de vriezer legt. Een uurtje later haalt ze hem er weer uit, en gebruikt ze de blender om make-up aan te brengen. En je gelooft het misschien niet, maar het werkt dus ontzettend goed! Het zorgt voor een flawless finish waar iedereen jaloers op gaat zijn.

https://www.tiktok.com/@gwmakeup/video/7016126935772253446?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.glamourmagazine.co.uk%2Farticle%2Fbeauty-blender-freezing-tik-tok-hack&referer_video_id=7016126935772253446&refer=embed

Reacties

Ook haar volgers zijn enthousiast over deze beauty hack. Zo zegt er iemand: “Mijn gezicht ziet er fantastisch uit met deze hack. Het werkt!” Ook met concealer moet dit gaan werken, dus wij gaan deze hack zeker proberen!

Bron: Glamour Magazine | Beeld: Brunopress | Video: TikTok @Gwmakeup

Laatste nieuws

Zie ook