AYTO-Floor over chaos in de villa: ‘Je komt jezelf wel tegen’

Het leven van de Are You The One-deelnemers gaat tot nu toe niet bepaald over rozen.

Lees ook

We hebben in de eerste vijf afleveringen van Are You The One? inmiddels kunnen zien dat het vinden van dé perfecte match zo makkelijk nog niet is. Floor kan erover meepraten, want haar zoektocht naar the one lijkt tot nu toe nog niet zo lekker te verlopen. Sterker nog, de productie moest haar een 'schop' onder de kont geven om het gesprek aan te gaan, zo vertelt ze in gesprek met Grazia.

Terugtrekken

In Are You The One? gaan tien single mannen en tien single vrouwen op zoek naar de ware en worden ze al vóór hun intrede in de villa door wetenschappelijke experts aan elkaar gekoppeld. Op het eiland proberen ze door middel van verschillende opdrachten te achterhalen wie voor hen the one zou moeten zijn. Daarvoor moet je je natuurlijk wel openstellen en gesprekken voeren met de andere deelnemers. Iets wat Floor soms even leek te vergeten. “Het was echt een rollercoaster”, begint Floor wanneer we haar bellen. “Ik ben er eigenlijk heel bleu ingegaan en had er niet te veel van verwacht, maar je komt jezelf wel tegen”, legt ze uit.

Klikt het even niet met iemand of is er een discussie? Dan kun je er niet voor weglopen, vertelt Floor. “Normaal gesproken ben ik iemand die ergens voor vlucht als iets me niet meer zint. Dan ghost ik iemand of spreek ik diegene even twee weken niet. Dan gaat de boosheid weg en is er niets meer aan de hand, maar hier zit je met elkaar in een huis en moet je blijven communiceren. Je wordt echt met de neus op de feiten gedrukt.” Floor vertelt dat ze dan ook al gauw merkte dat 'je even terugtrekken' hier geen optie was. “Op een gegeven moment gaf de productie me en schop onder de kont, omdat ik het gesprek met anderen moest aangaan. Daar heb ik wel van geleerd.”

Drama

Dat je je niet kunt terugtrekken in de villa is volgens Floor ook de reden van de hoeveelheid drama die we tot nu toe al hebben gezien. “Dat wordt natuurlijk ook lekker uitvergroot. We zeiden tegen de productie: 'Dus als je een beetje op beeld wil komen, dan moet je drama veroorzaken, sex hebben of met iemand zoenen?'”, grapt ze. “Het is ook logisch. Ik ben in het echt ook nooit zo cranky tegen mijn vrienden. Je bent gewoon moe en je slaapt heel weinig. Daarnaast drink je bijna elke avond en word je steeds prikkelbaarder. Je wordt gewoon geleefd”, gaat ze verder.

“Ik mediteer best vaak, maar je kunt daar niet even besluiten om een half uur te mediteren en tot jezelf te komen. Dus ja, dan word je steeds chagrijniger. Je wordt 's ochtends ook nog eens wakker in een enorme bende in de villa, dat maakt mij dan dubbel chagrijnig”, legt Floor uit. “In Nederland ben ik niet per se zo, maar het is een samenloop van omstandigheden.”

Spijt

Al met al heeft de blondine geen spijt gehad van haar deelname. “Ik ben honderd procent mezelf geweest. Dat zie ik ook heel erg terug en dat hoor ik ook van al mijn vriendinnen. Dus nee, ik heb niet echt ergens spijt van. Dan zou ik spijt hebben van mezelf te zijn”, aldus de beauty.

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook