Deze realityshow is een mix van Temptation Island, EOTB én Are You The One

Dit. Wil. Je. Zien.

Drama, alcohol en een vleugje romantiek, wij zijn verslaafd aan alle realityshows. Heb je alles uitgekeken en val je nu in een zwart gat? No worries, want er staat al een nieuw juicy programma voor je klaar, namelijk Love Never Lies.

Love Never Lies

De Spaanse realityserie Love Never Lies, of Amor Con Fianza, is te zien op Netflix. Bij deze realityshow wordt er gebruik gemaakt van een leugendetector. Dit zorgt al voor het nodige drama, maar er zijn nog meer ingrediënten aanwezig die het hele programma mega verslavend maken. Zes koppels verblijven namelijk drie weken lang in een prachtige villa waar het ze aan niets ontkomt. Door middel van serieuze technologie worden leugens en waarheden op tafel gedropt. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van eye detect, waarbij ze het oog analyseren om te zien of de deelnemers ergens over liegen. Serious business, dus.

Flinke geldprijs

De kandidaten zetten niet voor niets hun relatie op het spel, want ze kunnen de hoofdprijs winnen van maar liefst €100.000. Wanneer de eye detect iemand betrapt op een leugen, gaat er alleen geld uit de pot. Dit valt weer terug te winnen als er een waarheid wordt verteld. De trailer is er eentje om je vingers bij af te likken!

Love Never Lies is nu te zien op Netflix en krijgt wekelijks een nieuwe aflevering. Wij weten wat ons te doen staat!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Netflix

Laatste nieuws