Rachel Hazes geeft update over André Hazes: ‘Het gaat iedere dag een beetje beter met hem’

'André woont nu bij mij thuis en wordt heel hard verwend.'

Lees ook

Al een tijdje kampt André Hazes met een burn-out en hierom cancelde hij onlangs al zijn concerten. De zanger is niet alleen op social media afwezig, ook geeft hij geen interviews meer. Gelukkig wist moeder Rachel Hazes onlangs de Belgische pers gerust te stellen. “Het gaat iedere dag een beetje beter met hem”, vertelde ze aan HLN.

Verwend

Rachel vindt het ‘erg jammer’ dat haar zoon niet bij de concerten aanwezig kon zijn. “Want André keek echt uit naar deze concerten”, zegt ze in gesprek met HLN. Onlangs moest André de concertreeks Holland Zingt Hazes in ons eigen land ook al missen vanwege zijn burn-out.

Op de vragen hoe het nu met de zanger gaat en waar hij verblijft, geeft zijn moeder ook antwoord. “Het gaat iedere dag een beetje beter met hem. Hij woont nu bij mij thuis en wordt heel hard verwend.”

Therapie

Thuis bij zijn moeder wordt André goed in de watten gelegd, zodat hij helemaal tot rust kan komen. Rachel maakt regelmatig stamppot met andijvie voor hem klaar, zijn lievelingseten. “Vol vitamientjes. Want dat heeft hij nu nodig”, aldus Rachel. “Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis. ‘Het enige wat jij hier zelf moet doen, is kauwen’, lach ik dan.”

Ook laat Rachel los dat haar zoon in therapie zit. “André volgt therapie en het wordt nog een lange rit, maar op het einde komt alles goed. Dat weet ik zeker. Geef hem gewoon wat tijd.” Beterschap, André!

Bron: Tips en Weetjes, HLN | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook