Squid Game, move over: heel het internet is in de ban van déze nieuwe Netflix-serie

De officiële trailer zorgt al voor kippenvel.

Lees ook

Weken waren we in de ban van de Netflix hit-serie Squid Game. Binnen een week keken we de hele serie uit – en vielen we daarna in een zwart gat. Geen zorgen, want de nieuwste hit-serie ligt alweer op de loer. Twitter raakt namelijk niet uitgepraat over de Deense crimeserie Kastanjemanden.

Kastanjemanden

Laat het maar aan Netflix over om een verslavende serie te maken. De Netflix Originals zijn stuk voor stuk populaire series, denk maar aan You en Emily in Paris. De nieuwe aanwinst komt uit Denemarken, de serie Kastanjemanden (of The Chestnut Man) speelt zich af in een stille buitenwijk in Kopenhagen. De hele stad is in rep en roer als er op brute wijze een moord wordt gepleegd. Vervolgens ontdekken ze nog een lichaam, en lijkt het alsof de twee moorden niets met elkaar te maken hebben. Toch is er iets wat ze verbindt, namelijk een klein mannetje die gemaakt is van kastanjes. Vanaf dat moment is het een tikkende klok en begint de bloedstollende jacht op de moordenaar. We krijgen al meteen kippenvel van de trailer!

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Søren Sveistrup, dat in 2018 verscheen.

Onvoorspelbaar en spannend

Op Twitter is iedereen te spreken over deze nieuwe Netflix Original. Zo zegt iemand: “Nordic noir is back with another winner. #kastanjemanden is dark, unpredictable and has a great cast.” Een andere fan adviseert om de serie niet voor het slapen te gaan kijken. We zijn benieuwd of Kastanjemanden de records van Squid Game gaat verbreken.

Bron: NSMBL | Beeld: Netflix | Video: YouTube Netfix

Laatste nieuws

Zie ook