Hold on: hier kun je alvast de eerste nieuwe nummers van Adele luisteren

Yes!

Gisteren werd het concert van Adele op CBS uitgezonden. Helaas konden wij dit concert (en interview met Oprah Winfrey) niet in Nederland kijken en moeten we het doen met fragmenten op Instagram. Gelukkig is het internet sneller dan het licht, en vind je nu al een sneak preview van het langverwachte album!

Adele One Night Only

Met Easy on me werden Adele-fans wereldwijd helemaal gek gemaakt. De zangeres maakte namelijk na vijf jaar weer een nieuw album en verbrak met het eerste nummer gelijk alle records. Toch wordt het nu ook wel tijd om de rest van het album te horen, vond ook CBS. Die zond gisteren namelijk een concert uit van Adele waarbij de zangeres alvast vier nummers van haar nieuwe album 30 ten gehore bracht. In de twee uur durende special genaamd Adele One Night Only schitterde de zangeres op het podium en had ze een interview met niemand minder dan Oprah Winfrey.

Enne, ook deze vier nummers zijn het luisteren waard. Met nummers als Easy on Me, I Drink Wine, Hold On en Love is A Game laat Adele weer zien waar ze goed in is: melodramatische ballads die we allemaal willen meeschreeuwen. Trouble in paradise of gewoon een slechte dag, deze nummers helpen je door elke dip heen. Bekijk de eerste beelden hieronder.

Oprah Winfrey

Het interview met Oprah is helaas nog nergens terug te zien. CBS heeft de beelden namelijk (nog) niet beschikbaar gesteld voor andere landen. We hopen dat dit snel gebeurt, want we zijn ontzettend benieuwd hoe het met de zangeres gaat. Is ze weer gelukkig in de liefde? Hoe heeft ze haar scheiding doorstaan? En, ook een belangrijke vraag, gaat ze weer touren?

Vrijdag 19 november kunnen alle fans de nummers horen, dan komt namelijk het langverwachte album uit.

Beeld: Videostill CBS | Video: YouTube

Laatste nieuws