Om deze reden hoeft Temptations Wouter geen contact meer met Bert

'Bert heeft aan ons een theatershowtje laten zien.'

Tijdens Temptation Island: Love or Leave worden er ieder seizoen vrienden voor het leven gemaakt. De singles en koppels delen in twee weken tijd lief en leed, en dat schept een band. Al geldt dat niet voor iedereen…

Wouter en Bert

Het was in de afleveringen van Temptation Island al vrij snel duidelijk: Wouter en Bert waren geen bff's. De twee maakten geen ruzie, maar vrienden waren het ook niet. Dit had alles te maken met al het drama rondom Bert, waar Wouter naar eigen zeggen niet veel van begreep. In gesprek met Fawry not Sawry en René Watzema doet hij zijn verhaal.

“Bert spreek ik niet meer, daar heb ik ook niet heel veel behoefte aan”, legt Wouter eerlijk uit.

Geen contact

Waarom Wouter geen behoefte heeft aan contact met Bert? Dat is volgens de Temptation-ster heel duidelijk. “Ik denk dat hij ons daar een theatershowtje heeft laten zien. Hij heeft constant recht in ons gezicht gelogen”, gaat Wouter verder.

Het verhaal over de prostituees, de andere vrouw die thuis op hem zat te wachten, de (wel of geen) soa's tijdens zijn relatie met Delphine en zijn onduidelijke band met Kim: er was veel heisa rondom Bert. “Je merkte op een gegeven moment dat dingen zó vaak niet klopten”, stelt de Temptation-ster.

Onduidelijk

Ondanks alle onduidelijkheid rondom Bert wil Wouter toegeven dat hij wel ontzettend met hem heeft gelachen. “Het is een idioot met leuke grapjes, vooral voordat Temptation begon. Maar ik zou Bert en Delphine nog wel eens willen spreken, gewoon om te ontdekken hoe alles nou precies zit.”

Beeld: Temptation Island: Love or Leave | Video: RUMAG (Temptation Thirstday)

Laatste nieuws