Temptations Wouter reageert op relatiebreuk met Julia: ‘Het kwam voor mij ook onverwachts’ 

Ook reageert Wouter op de beschuldiging van single Niels. 

Lees ook

Zouden Julia en Wouter dan als enige koppel Temptation Island: Love or Leave overleven? Het leek van wel. Met de nadruk op leek. Afgelopen donderdag bleek dat ook dit stel niet meer bij elkaar is. Iets wat voor Wouter himself ook als een behoorlijke shock kwam.

Uit elkaar 

In de aflevering van afgelopen donderdag lijkt het erop dat Julia en Wouter de ultieme relatietest hebben overleefd. Als koppel verlaten ze het laatste kampvuur, maar terug in Nederland strandt de relatie toch.

“Ik had werkdagen van 12 tot 16 uur per dag, waardoor ik niet zoveel energie meer in mijn relatie kon steken. In ieder geval niet zoveel energie als Julia van mij had verwacht. En dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat we niet meer bij elkaar zijn”, legde Wouter daarover uit in de aflevering.

Ook onverwachts voor Wouter

Veel kijkers waren in shock dat het Groningse stel uit elkaar is. En dat begrijpt Wouter. “Voor mij was het ook onverwachts”, deelt hij in het programma Love Therapy. “Ik denk dat wij daar echt wel sterk uit waren gekomen, maar ik begrijp het wel.”

Toch had Wouter gehoopt dat Julia de relatie niet zo snel zou afschrijven. “Ik had zelf persoonlijk even gewacht tot nu. Nu mogen we alles”, vertelt hij daarover. “Ja, het is wel een rare wending.”

Beschuldigingen van Niels

In Love Therapy gaat de sportschooleigenaar ook in op de beschuldigingen van single Niels aan Julia’s adres. Zo zou Julia stiekem tegen Niels hebben gezegd dat ze de lakens met hem wilde delen, door te verwijzen naar een pikant getitelde playlist.

Tijdens het laatste kampvuur lijkt Wouter aangeslagen te zijn door de opmerking van Niels, maar hij deelt nu dat hij er eigenlijk maar weinig van geloofde. “Ik ken Julia, dus op het moment dat hij zo’n uitspraak doet, herken ik haar daar niet in. Ik weet hoe zij is in omgang, ik weet hoe zij naar andere jongens is, ik weet hoe zij naar mij toe is.”

Voordat hij de onjuiste conclusies trok, wilde hij het daarom eerst met zijn vriendin bespreken. “Ik had gelijk zoiets van: hmm, dat moet ik van haar horen. Ik weet ook dat zij open en eerlijk naar mij toe zou zijn, mocht het wel voorgevallen zijn.”

Bron: Videoland, Love Therapy | Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws

Zie ook