Temptations Ricky op één knie voor Jaydi: ‘Ik laat je nooit meer gaan’

Oeh la la...

Temptations Ricky en Jaydi leerden elkaar kennen tijdens het eerste seizoen van het vernieuwde Temptation Island: Love or Leave. De vonk sloeg al snel over tussen de twee en na hun Temptation-avontuur gingen de lovebirds al snel samenwonen. Maarre, zijn de twee nu klaar voor de volgende stap?

Aanzoek?

Jaydi deelde gisteravond een foto op Instagram waarop te zien is dat haar grote liefde voor haar op één knie gaat. “Lieve mensen, geloof mij nou: ik laat deze heerlijke vent nooit meer gaan”, deelde ze bij het kiekje.

Hoewel Jaydi niets zegt over een aanzoek, lijken haar followers te denken dat zij en Ricky binnenkort in het huwelijksbootje stappen. “Superleuk dat jullie gaan trouwen. Jullie zijn echt een leuk stel. Ik wens jullie alle geluk van de wereld toe”, reageert iemand. “Ik ben zo blij voor jullie”, en “Gefeliciteerd”, reageren weer anderen.

Andere volgers zijn er dan weer niet zo zeker van dat de twee gaan trouwen: “Heeft hij je ten huwelijk gevraagd?”, en “Ben je ten huwelijk gevraagd? Het lijkt wel zo op de foto”, reageren anderen.

Relatie

Het lijkt erop dat Jaydi en Ricky regelmatig de vraag krijgen of ze nog wel samen zijn, en dat de foto hierop een reactie is. “Zo dan! Zijn jullie nog wel samen dan?”, reageerde Ricky namelijk gekscherend onder de foto. Bovendien deelde de realityster ook meteen een aantal andere kiekjes van haar en Ricky op onder andere een feestje.

Het lijkt er dus op dat er (nog) geen aanzoek is geweest…

Beeld: Tom Cornelissen, Instagram

Laatste nieuws