Heftig nieuws voor Love Islands Lotte: ‘Ik ben in shock’

'Niet normaal dit', laat de influencer weten op Instagram.

Lees ook

Het is een heftige week voor Lotte van Leeuwen, die we uit het eerste seizoen van Love Island kennen. Er is dinsdagnacht namelijk ingebroken in het appartement waar de influencer pas net woont.

Brute inbraak

Love Islands Lotte was nét gesetteld in haar nieuwe appartement, maar nu kan ze helemaal opnieuw beginnen. De influencer is dinsdagnacht namelijk het slachtoffer geworden van een brute inbraak, zo laat ze weten op haar Instagram Stories. “Gisteravond werd ik gebeld door de politie dat er in mijn nieuwe appartement heftig was ingebroken. Niet normaal dit… echt helemaal in shock.”

Vervolgens deelt Lotte een reeks foto's van de inbraak, waarop te zien is dat de inbrekers over het balkon zijn geklommen en met grof geweld probeerden de deur open te breken. Love Reality wist de Stories vast te leggen, die bekijk je HIER. “Uiteindelijk is hen dit niet gelukt en hebben ze een ruit ingeslagen”, weet ze te vertellen. De inbreker is door een gat in het glas gekropen en heeft zo de deur binnen opengemaakt voor de andere inbreker(s). “Het waren twee inbrekers en misschien dat er nog een derde bij betrokken is.”

Beeld: Instagram Lotte van Leeuwen

Huis overhoop

“Ze zijn echt door mijn hele huis gegaan, hebben mijn spullen allemaal overhoop gehaald en uiteindelijk mijn waardevolle spullen meegenomen (horloges etc.), gaat Lotte verder. “Uiteindelijk heeft iemand uit de buurt de inbrekers gezien bij mijn balkon en gebeld naar de politie, waardoor ze op de vlucht sloegen.”

In alle paniek hebben de inbrekers een deel van wat ze wilden meenemen achtergelaten. Enne, dat kan ze nog weleens duur komen te staan. “De inbrekers hebben overal bloed achtergelaten (o.a. op mijn balkon, deuren en op de spullen die ze mee wilden nemen). Ze hadden zich bezeerd aan het glas”, weet Lotte te vertellen. “En daarnaast zijn er ook nog camerabeelden.”

In shock

De influencer is behoorlijk ontdaan door de inbraak. “Ik moet eerlijk toegeven dat ik echt heel erg in shock ben en het allemaal moet laten bezinken. Heb er zo'n naar gevoel bij… Ongelofelijk wat er allemaal gebeurt de afgelopen tijd”, aldus Lotte.

Maarre, bij de pakken neer gaan zitten? Daar moet de influencer niet aan denken. “Ik zal doorgaan met mijn werk. Het is mijn lust en mijn leven, ik verdien hier mijn brood mee en ik wil mij niet uit het veld laten slaan door dit. Dan kost het me namelijk nóg meer. Ik ben blij dat ik ongedeerd ben en hoop in de toekomst nooit meer zoiets te hoeven meemaken.” You go, Lotte!

Bron: Love Reality | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook