Heftig: EOTB-ster Nicole Symoens bevallen van doodgeboren tweeling

De Vlaamse realityster deelt het verdrietige nieuws op Instagram.

Lees ook

Verdrietig nieuws rondom Nicole Symoens, die in 2020 meedeed aan Ex on the Beach: Double Dutch. De Vlaamse realityster deelt op Instagram dat ze afgelopen zomer beviel van een doodgeboren tweeling.

Until we meet again

In 2020 maakten we kennis met Nicole toen ze het strand opliep voor haar ex Dante in Ex on the Beach: Double Dutch. Na haar deelname aan het programma raakte ze in verwachting van een tweeling, maar helaas heeft ze die zwangerschap niet mogen voldragen.

Nicole beviel in de zomer van een doodgeboren tweeling, maar bracht dit verdrietige nieuws niet eerder naar buiten. Gisteren stond ze op Instagram voor het eerst stil bij haar verdriet. “10.11.2021. Lots of love my angel twins, x mommy. Until we meet again“, schreef ze op social media. Ook deelde ze een foto van haar baby belly en van de echo van haar tweeling.

Bevallen

“Ik heb de kindjes dood moeten bevallen”, laat Nicole weten aan JuiceChannel. “De ene was om het leven gekomen, uiteindelijk zijn er complicaties bij de tweede baby gekomen.” We wensen Nicole heel veel sterkte.

Bron: Love Reality | Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws

Zie ook