Sarah van Soelen reageert op ‘relatie’ met Sam Hofman

'Wtf', reageert Sarah geschokt.

Onlangs onthulde Sam Hofman in zijn podcast BROERS dat hij in een ver verleden een kortstondige relatie met Sarah van Soelen heeft gehad. Maarre, volgens Sarah is hier niets van waar.

Kalverliefde

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Sarah van Soelen op de basisschool verkering had gehad met niemand minder dan Sam Hofman. Dat verklapte hij zelf in zijn podcast BROERS, die hij samen met broertje Rijk Hofman maakt. “Ze had het echt binnen drie dagen uitgemaakt. Via e-mail ook”, herinnerde Sam zich nog goed.

Maarre, Sarah heeft heel andere herinneringen aan haar basisschooltijd, blijkt al snel. Op een bericht van roddelkoning Fawry Not Sawry reageert de influencer geschokt. “Zeker geen relatie gehad, zat met hem op de basisschool. Hoe oud was ik? Zes? Ik had nog niet eens mail of wat dan ook. Misschien kon ik nog niet eens schrijven joh, hou even op met mij”, laat Sarah weten. “Nee, totaal geen relatie mee gehad. Na de basisschool ook nooit meer contact mee gehad. Ik zat gewoon met hem te kleuren, waar heb je het over?”

E-mails

Sarah besluit ook even verhaal te halen bij de bron: Sam himself. “Wij hebben nooit een relatie gehad?? Wtf”, stuurt ze naar hem in een DM. “Groep 3 ofzo. Hallo Saar, je hebt me keihard gedumpt toen. Weinig impact bij je gemaakt blijkbaar”, reageert Sam vervolgens droogjes in de screenshots die hij deelt op de Instagram van de BROERS-podcast.

Hij besluit daarna de big guns erbij te halen: dé e-mails uit 2007. Enne, daarin valt inderdaad te lezen dat een jonge Sarah het uitmaakt met een jonge Sam. “Hoi Sam, nou ik heb vervelend nieuws!!!!”, schrijft ze, gevolgd door een verdrietig plaatje. “Ik maak het uit. Ik heb een raar gevoel sinds ik met jou heb, maar ben je niet booos? Eerlijk terugschrijven (maar we blijven tog wel vrienden). Ik weet dat de verkering kort was, maar ik vond het gewoon heeel raar. xxxxx van je nog liefde”, klinkt het in Sarahs mail.

Hoewel Sam er obviously kapot van is dat Sarah hun kortstonde relatie blijft ontkennen, wenst hij de influencer al het goeds toe. “Sam zal nooit stoppen met houden van zijn enige echte liefde”, valt er te lezen bij de screenshots. “Rijk mist haar ook als schoonzus. Ze is altijd nog welkom.” Eind goed, al goed?

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws