B&B Vol Liefde-Roxanne over Mitch: ‘We hebben nog steeds wel contact’ 

Bloeit er dan toch nog wat op tussen de twee?

B&B Vol Liefde domineerde afgelopen zomer wekenlang bijna al onze doordeweekse avonden. We hoopten dan ook vurig dat er een succesvolle romance zou ontstaan tussen de deelnemers. Helaas bleven die hartstochtelijke romances uit, maar we bleven stiekem hopen dat er nog wat zou ontstaan tussen Roxanne en Mitch. In gesprek met De Telegraaf laat Roxanne weten dat ze nog wel steeds contact heeft met Mitch…

Rollercoaster

In gesprek met De Telegraaf laat Roxanne weten dat ze niet had verwacht dat B&B Vol Liefde zo'n rollercoaster zou worden. “Qua hoe heftig het zou zijn”, laat ze weten. “Maar het was alleen maar positief. Ik word nog steeds wel aangesproken.”

De B&B-houder deelt dat ze wel had verwacht dat mensen het programma zouden kijken, maar dat ze had onderschat hoeveel mensen dat zouden zijn. “Mensen denken echt dat ze je kennen, dat is wel heel gek. Af en toe is dat wel ongemakkelijk”, lacht Roxanne.

Contact met Mitch

In het programma was te zien dat Roxanne een leuke connectie had met Mitch. Even leek het er dan ook op dat er een prille romance opbloeide, maar hun laatste, ongemakkelijk stranddate gooide roet in het eten. “Dat kwam ook wel doordat we allebei heel moe waren”, verklaart de B&B-houder. “Niet dat de deelnemers er allemaal klaar mee waren, maar het was gewoon zwaar.”

Ook geeft Roxanne aan dat de chemie tussen haar en Mitch minder was geworden. “In het begin was dat er meer. We dachten daarom ook: 'Als we straks weer in ons oude ritme zitten, houden we contact.'”

De twee hielden zich aan hun woord en bleven inderdaad contact houden. Mitch is zelfs een keer bij Roxanne langs geweest. Staan de twee dan toch nog open voor een romance? “We hebben nog steeds wel contact en we zien wel”, deelt de B&B-houder. “Het is niet zo dat ik denk van: 'Dit wordt nog wat', maar het meeste contact heb ik nog wel met Mitch.” Hmm…

Bron: Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws