Huh? Sarah van Soelen had een relatie met déze Hofman-broer

'Het was een heel knap meisje vroeger', aldus Sarahs jeugdliefde.

Door haar relatie met André Hazes stond Sarah van Soelen in no-time volop in de spotlights. Maarre, André is niet de enige BN'er met wie de influencer een relatie heeft gehad.

Jeugdliefde

Sinds haar relatie met André Hazes ligt het leven van Sarah van Soelen onder een vergrootglas. Niet alleen gaan er volop geruchten de ronde over hun relatie, ook zijn er vele rumours geweest over eerdere relaties van de influencer. Zo zou ze hebben gedatet met De Bachelorettes Niek Marijnissen én met Lars Veldwijk.

Maarre, er is nog een bekende naam toe te voegen aan dat lijstje. Sarah heeft vroeger namelijk een relatie gehad met niemand minder dan Sam Hofman, het broertje van Tim Hofman. Dat verklapt hij zelf in zijn podcast BROERS, die hij samen met broertje Rijk Hofman doet.

Break-up

Sam, die je kunt kennen van Holland's Next Top Model, zat vroeger in de klas bij Sarah. Enne, hij vond haar wel heel leuk. Helaas was de liefde maar van korte duur, vertelt hij. “Ze had het echt binnen drie dagen uitgemaakt. Via e-mail ook.”

Broertje Rijk denkt wat wij ook denken: heeft Sam die e-mail nog? Helaas is het antwoord 'nee'. “Ze heeft mij dus nog een keer gevraagd of ik die mails wilde verwijderen”, vertelt Sam. “Ik heb wel gewoon nog alle foto's. Het was een heel knap meisje vroeger.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws