Musthave-alert: maak kennis met de drie hebberigmakende collecties van HOFF

De Beyond Skyline-collectie is heel indrukwekkend.

Lees ook

Onlangs maakten we al kennis met de Tribe collection van HOFF, maar het Spaanse schoenenmerk heeft veel meer te bieden. We showen je daarom een aantal musthaves die niet in je garderobe mogen ontbreken.

HOFF

HOFF is sinds 2016 niet meer weg te denken uit de schoenenwereld. Het merk heeft kwaliteit, design en eerlijke prijzen hoog in het vaandel. En het is dan ook niet zo gek dat het schoenenlabel sinds 2017 al meer dan 250.000 sneakers in 70 landen verkocht.

HOFF is bovendien globaal van aard en creatief van opzet en laat zich inspireren door iconische wereldsteden. Het resultaat? Hebberigmakende sneakers die ook nog eens lekker zitten. Daarnaast blijft het merk nieuwe uitdagingen aangaan. En die uitdagingen resulteerden in onder andere drie toffe collecties: HOFF Beyond Skyline Collection, HOFF Socks en HOFF Clothing.

HOFF Beyond Skyline Collection

Pasteltinten alleen voor de lente? Zeker niet! Met deze pastelkleurige sneakers uit de HOFF Beyond Skyline-collectie geef je de winter meteen meer jeu. De Beyond Skyline-collectie staat symbool voor de toekomst en de rol die de mens zal spelen in de ruimte. De vier monochrome modellen hebben dan ook elk een naam gekregen die passen bij de ruimte: Moon, Mars, Earth en Venus.

De Beyond Skyline-sneakers zijn niet alleen comfortabel, maar ook heel elegant. Bovendien doet elke sneaker z'n naam eer aan. Zo heeft de planeet Venus een mysterieuze groene gloed om zich heen en is deze prachtige kleur dan ook terug te vinden in de sneaker. Moon heeft dezelfde tint gekregen als de maan en de Earth-sneakers zijn afgewerkt met een fluweelzacht lichtblauwe velours kleur die symbool staat voor onze prachtige oceanen. Mars bevindt zich tussen de zon en de aarde, en ontvangt dus ook zonlicht. Dit is dan ook de reden waarom de Mars-sneakers een prachtige, zacht rode gloed heeft.

HOFF Clothing

Dat HOFF altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen is geen understatement. Zo heeft het merk onlangs z'n eerste Ready to Wear capsule-collectie uitgebracht. De collectie bestaat uit onder andere essentiële basics als puffer jackets, sweatshirts, sweaters en T-shirts, die bestaan uit verschillende, uiteenlopende materialen. Uiteraard matchen deze fijne basics perfect bij de HOFF-sneakers.

Enne, dat is nog niet alles. De items uit de Ready to Wear capsule-collectie zijn namelijk gemaakt van duurzame, kwaliteit stoffen. Daar worden we hebberig van!

HOFF Socks & Backpacks

We hoeven onze sokken al lang niet meer te verbergen in onze sneakers en dat weet HOFF maar al te goed. Met de komst van hun socks-collectie kun je je sokken combineren met je favoriete HOFF-sneakers. De sokken zijn gemaakt van gecertificeerd katoen dat gemengd is met een klein percentage elastan ​​en polyamide. Hierdoor zijn de sokken lekker elastisch én comfortabel om te dragen.

De sokken-collectie bestaat uit elf uiteenlopende, verschillende kleuren. Enne, deze sokken matchen ook nog eens perfect met HOFF-sneakers en -clothing! En als kers op de taart heeft HOFF onlangs ook nog eens vier rugzakken uitgebracht. Deze rugzakken zijn speciaal ontworpen voor city nomads die altijd on the go zijn. Uiteraard zijn deze backpacks ook weer helemaal in HOFF-stijl en kleuren gemaakt.

Laatste nieuws

Zie ook