Kimberley Klaver showt groeiende baby belly en geeft update over haar zwangerschap

'De kleinste telg van de familie doet het fantastisch.'

Kimberley Klaver maakte in augustus bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. Inmiddels is de actrice 23 weken zwanger en heeft ze dan ook al een behoorlijke baby bump. Op Instagram deelt Kimberley een foto van haar groeiende baby belly en vertelt ze hoe het nu met haar gaat.

Cirque du Soleil-act

Kimberley deelt op Instagram dat ze nu 23 weken in verwachting is, en dat alledaagse dingen door haar groeiende babybuik toch wat lastiger beginnen te worden. “Scheren vereist een ware Cirque du Soleil-act die minstens zo moeilijk is, maar allerminst zo charmant en kundig”, begint ze haar bericht.

“Het tillen van mijn kleine peuter wordt steeds zwaarder, maar je moet nu eenmaal regelmatig een tweejarige tillen. En de vergeetachtigheid slaat toe – al kan dat ook mijn karakter zijn, maar ik geef nu gewoon de zwangerschap de schuld”, vervolgt Kimberly.

Proud mama

Hoewel een aantal taken een behoorlijk uitdaging is geworden, lijkt het erop dat de actrice niets te klagen heeft. “Maar al met al gaat het goed”, laat ze weten. “En de kleinste telg van de familie doet het fantastisch”, deelt de trotse moeder.

Ook plaatst Kimberley een foto van haar baby belly op Instagram, en die valt zeker in de smaak bij haar followers. Zo stromen de lovende reacties al snel binnen. “Mooi buikje”, reageert een volger. Ook Jessie Jazz Vuijk laat van zich horen: “Prachtig ben je.” En daar sluiten wij ons helemaal bij aan.

In augustus maakte Kimberley bekend dat zij en lover Michel van den Bergh opnieuw een kindje verwachten. Kimberley heeft al een zoontje, Julius, en is de bonus mom van twee zoontjes en een dochter.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws