Déze celeb is verkozen tot meest sexy man van 2021

De 52-jarige acteur stoot hiermee Michael B. Jordan van de troon.

Lees ook

Er is weer een nieuwe Sexiest Man Alive! Het Amerikaanse tijdschrift People heeft acteur Paul Rudd verkozen tot meest sexy man van 2021. Daarmee stapt hij in de voetsporen van niemand minder dan Michael B. Jordan.

Sexy man

Met zijn donkere haren, scruffy baardje en groene ogen heeft Paul Rudd al heel wat filmrollen gescoord. Zo kun je de 52-jarige acteur onder andere kennen van Clueless, Night at the Museum, The 40 Year Old Virgin en Ant-Man. Dat Paul nu niet alleen titels als acteur, komiek en producent mag dragen, maar zichzelf ook sexiest man alive mag noemen, kan hij maar moeilijk geloven. “Dit is geen valse bescheidenheid. Er zijn zo veel mensen die deze titel meer verdienen dan ik”, laat hij weten aan het tijdschrift.

In het interview laat hij weten dat hij zoveel mogelijk wil gaan profiteren van zijn nieuwe titel. “Ik hoop dat ik nu eindelijk uitgenodigd ga worden voor al die sexy diners met George Clooney, Brad Pitt en Michael B. Jordan.” Dat is inderdaad geen verkeerd gezelschap om mee te dineren.

Traditie

Het is inmiddels een heuse traditie geworden van People: het uitdelen van de titel 'Sexiest Man Alive'. Sinds 1985 verkiest het Amerikaanse tijdschrift elk jaar een beroemde man tot meest sexy man. De eerste keer ging die titel naar acteur Mel Gibson en ook John Legend, Idris Elba en Blake Shelton hebben de titel een jaartje mogen dragen. Dat acteurs Brad Pitt, Johnny Depp, George Clooney en Richard Gere nét een stukkie sexyer zijn, blijkt wel uit het feit dat ze allemaal vier (!) keer werden verkozen tot meest sexy man.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook