It’s official: er komt een tweede seizoen van Squid Game

Het is ook al duidelijk of Gi-Hun weer terug zal keren.

Lees ook

Heb jij net als bijna iedereen Squid Game in no-time uitgekeken? Dan hebben wij goed nieuws. Er komt namelijk een tweede seizoen van de Netflix-hit, zo bevestigt regisseur Hwang Dong-hyuk in een interview met AP.

Tweede seizoen

Met bijna 150 miljoen kijkers wereldwijd is Squid Game op zijn zachtst gezegd een succes te noemen. Een vervolg van de Zuid-Koreaanse serie kon dan ook eigenlijk niet uitblijven. Maarre, waar moet dat tweede deel dan over gaan? “Het seizoen zit nu in mijn hoofd, ik ben ermee bezig”, laat de regisseur weten. Helaas deelt hij ook mee dat we het tweede seizoen van Squid Game niet anytime soon hoeven te verwachten. “Het is nog te vroeg om te zeggen wanneer en hoe het gaat gebeuren”, aldus Hwang Dong-hyuk.

Gi-Hun

Wel kan de Zuid-Koreaanse regisseur al iets verklappen over het tweede deel. Dé vraag is natuurlijk: gaan we hoofdrolspeler Gi-Hun terugzien? Het antwoord daarop is gelukkig ja, zo bevestigt Hwang Dong-hyuk.

Zijn de rode haren van Gi-Hun in de laatste aflevering een hint dat hij de krankzinnige spelshow gaat infiltreren als een bewaker? Of blijkt politieagent Jun-Ho toch nog te leven en gaan zij samenwerken om Squid Game plat te leggen? Krijgt het broertje van Kang Sae-Byeok een grotere rol in het tweede deel? Theorieën genoeg op het internet, maar het is helaas nog maar de vraag wat waar zal zijn. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op seizoen 2. To be continued…

Beeld: Squid Game

Laatste nieuws

Zie ook