Zien: deze twaalf vrijgezelle mannen doen mee aan Prince Charming

Zal het één van deze mannen lukken om het hart van de felbegeerde vrijgezel Chris te veroveren?

Lees ook

Nog heel even geduld en dan gaat het tweede seizoen van Prince Charming dan ein-de-lijk van start op Videoland. Dit keer is het de beurt aan de 28-jarige Chris om in het zonovergoten Italië op zoek te gaan naar zijn droomman. Enne, misschien is één van deze twaalf mannen wel zijn prins op het witte paard.

Prince Charming seizoen 2

Prince Charming seizoen 2 gaat 24 november van start! Door middel van groeps- en solodates wil Chris erachter komen wie van de mannen bij hem past. Alle heren verblijven – net als vorig jaar – in een prachtig palazzo en doen hun best om het hart van Chris te veroveren. Iedere aflevering moet prince charming himself tijdens een heuse ceremonie beslissen welke man hij naar huis stuurt en welke mannen in het palazzo mogen blijven.

Bekijk hieronder alvast welke mannen speciaal voor Chris naar Italië afreisden:

Angelo – 30 jaar

Angelo werkt als beauty consultant, en hoewel hij zichzelf omschrijft als bescheiden kan hij ook regelmatig de clown uithangen. Dansen is iets wat hij fantastisch vindt en hij is groot fan van Jennifer Lopez. Angelo hoopt een charmante, kalme man te vinden, die mysterieus is en niet verlegen is als het gaat om het tonen van affectie.

Angelo

Casper – 26 jaar

De Groningse Casper is een lieve jongen, al laat hij dat vaak niet meteen zien. De bouwkundige is zorgzaam én loyaal voor iedereen om zich heen. Hij vindt het fijn om dagelijks te sporten, en zijn passie is eten. Casper gaat graag op avontuur en is ook altijd in voor een spontaan feestje of tripje met vrienden. Wat hij zoekt in een partner? Iemand met ambitie en met wie hij inhoudelijk op één lijn zit. Ook houdt zijn ideale partner van reizen.

Casper

Donnavon – 22 jaar

Donnavon is de jongste deelnemer van de groep en is een echt podiumbeest. Donnavon schuwt de schijnwerpers niet en voor zijn werk als model, acteur en scenarioschrijver voor zijn eigen film is dat maar goed ook. Daarnaast is het model ook nog eens dol op hiphop dansen. Hij is op zoek naar een partner die zich kwetsbaar durft op te stellen, want volgens Donnavon zit in kwetsbaarheid echte schoonheid.

Donnavon

Jakop – 26 jaar

De zorgzame, lieve Jakop werkt als fleetmanager bij een autodeeldienst. Hij is ondernemend, houdt van lekker toeren op de motor, nieuwe dingen ontdekken, borrelen met vrienden en hij bezoekt graag regelmatig een museum. Jakop is op zoek naar een partner die zichzelf durft te zijn, die een goede gesprekspartner is én in het bezit is van een flinke dosis humor.

Jakop

Jimmy – 33 jaar

Bij deze meubelrestaurateur ligt het hart op de tong, maar Jimmy kan zich soms ook snel aangevallen voelen. Jimmy heeft geen standaard hobby, zo vindt hij het leuk om regelmatig met de metaaldetector op stap te gaan. Jimmy is leergierig en blijft zichzelf altijd verder ontwikkelen. Hij zoekt een man die ambitieus is en het leven – net als hij – met een korreltje zout neemt.

Jimmy

Julien – 27 jaar

Radio producer Julien is the life of the party. Hij is dol op muziek, speelt piano én zingt zelfs af en toe. Hij zoekt een man die humor heeft, omdat dit veel zegt over hoe iemand in het leven staat. Julien is op zoek naar een partner die ook van een feestje houdt, maar ook bezig is met wat er in de wereld speelt.

Julien

Lesley – 31 jaar

Lesley staat bekend als iemand met zijn eigen woordenboek: voor rare uitspraken moet je bij hem zijn. De job & life coach is veel bezig met mindset, spiritualiteit en hij mediteert veel, zodat hij rustig wordt. De ideale man voor Lesley is iemand die een familiemens is en openstaat voor spiritualiteit. Ook vindt hij het belangrijk dat er op alle vlakken een connectie is.

Lesley

Lorenzo – 28 jaar

Videograaf Lorenzo is een echte familieman. Niet zo gek dat hij dan ook dagelijks met zijn oma van 84 belt. Hij is gek op architectuur en interieur. Zijn grootste hobby? Dat is Disney. Lorenzo heeft maar liefst 150 Disney-ornamenten voor in de kerstboom. Lorenzo zoekt iemand die verzorgd en eerlijk is. Hij knapt af op iemand die veel over zichzelf praat.

Lorenzo

Marcel – 37 jaar

De sociale verslavingscounselor Marcel gaat voor zijn vrienden door het vuur. Hij is dol op kunst en vindt de drag community geweldig. Af en toe bezoekt hij een festival en is hij niet zuinig met glitters. Hij is op zoek naar een partner die weet waar hij staat in het leven, duidelijke doelen voor ogen heeft én charisma heeft.

Marcel

Olav – 37 jaar

De ondernemende Olav is eigenaar van dierenwinkels en staat altijd klaar voor zijn vrienden. Hij is dol op reizen en vindt het leuk om regelmatig naar Spanje af te reizen om te windsurfen. Olav vindt het fijn als iemand humor en zelfspot heeft en is op zoek naar een partner die het leven niet te serieus neemt en jong van geest is.

Olav

Rick – 34 jaar

Rick is eigenaar van een dans agency en met zijn enorme baard kun je niet om hem heen. Hij woonde twee jaar in New York, een tijdje in Los Angeles, maar nu woont hij weer in Maastricht. Rick is een echte familieman, en hij woont nu dan ook weer vlakbij zijn familie. Ricks ideale man is iemand op wie hij kan bouwen en die stevig in zijn schoenen staat.

Rick

Scott – 26 jaar

De spontane hotelmanager Scott is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Hij maakt graag mooie reizen naar het buitenland, en zijn grootste droom is om ooit met zijn partner een hotel te runnen aan de Portugese kust. Zijn droomman is dan ook een reislustige, zelfverzekerde man die van het leven houdt.

Scott

Prince Charming gaat woensdag 24 november met een dubbele aflevering van start op Videoland. We can't wait!

Beeld: Videoland (Jasper Suyk)

Laatste nieuws

Zie ook