Yes: er komt een spin-off van Selling Sunset

Enne, déze realtor gaan we in ieder geval terugzien.

Lees ook

Goed nieuws voor Selling Sunset-fans! Niet alleen kunnen we bijna weer genieten van alle luxueuze stulpjes in Hollywood en waarschijnlijk een goede dosis drama van de realtors, ook komt er een spin-off van de populaire makelaarsserie.

Selling the OC

Wij hebben ons heel wat lockdown-uurtjes vermaakt met Selling Sunset, en met het vierde seizoen voor de deur hoef je ons binnenkort niet meer buiten te verwachten. Enne, het wordt alleen maar beter, want er is niet één, maar er zijn twee spin-offs van de populaire serie in de maak. Oppermakelaar Jason Oppenheim himself bevestigt dit geweldige nieuws op Instagram. Een van de spin-offs gaat zich volledig richten op zijn makelaarskantoor in Orange Country. “Ik ben zo excited voor onze nieuwe show Selling the OC“, laat hij weten.

Tot nu toe is Jason het enige originele castlid van Selling Sunset die bevestigd is voor de spin-off. Maarre, aangezien hij een relatie heeft met Chrishell Stause, hopen wij stiekem dat zij ook zo nu en dan in de nieuwe makelaarsserie te zien zal zijn. Wel zijn er al enkele andere knappe koppen bevestigd voor Selling the OC, waaronder Alexandra Hall, Austin Victoria en Brandi Marshall.

Florida

Netflix laat het echter niet bij Selling Sunset en Selling the OC. De streamingdienst kondigde eerder dit jaar al een spin-off voor de makelaarsserie aan, genaamd Selling Tampa. Deze serie volgt Allure Realty, een luxe vastgoedbedrijf van legerveteraan Sharelle Rosado, die alleen zwarte, vrouwelijke makelaars in dienst heeft.

Met de komst van het vierde seizoen van Selling Sunset later deze maand, lijkt het erop dat we beide spin-offs ergens in 2022 kunnen verwachten. Can't wait!

Bron: NSMBL | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws

Zie ook