doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Winning Wednesday: 2x een Ambient Fragrance Spray-set van BARUTI t.w.v. €136

Doe mee en win!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-61af818d3ab15 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61af818d3ab15 img{#fig-61af818d3ab15 img.lazyloading{width: 470px;height: 0px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-61af818d3ab15 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61af818d3ab15 img{#fig-61af818d3ab15 img.lazyloading{width: 624px;height: 0px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-61af818d3ab15 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61af818d3ab15 img{#fig-61af818d3ab15 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-61af818d3ab15 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61af818d3ab15 img{#fig-61af818d3ab15 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Ambient Fragrance Spray

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Vandaag een prijs die je héél graag in huis wil hebben, want we mogen namelijk 2x een Ambient Fragrance Spray-set van BARUTI t.w.v. €136 weggeven.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Lekker ruiken

De winter is on it's way en dat betekent niet alleen dat we zonder excuus een nieuwe garderobe aan mogen schaffen. Ook binnenhuis mogen er wat aanpassingen gedaan worden. We zetten de verwarming een standje hoger en proppen ons interieur vol met gezellig kaarsen. Al is dat niet het enige belangrijke om een fijn huis te creëren. Ook geur kan veel betekenen voor gezelligheid en een knus gevoel in een ruimte. En daar weten ze bij BARUTI alles van.

Ambient Fragrance Sprays

Bij BARUTI draait alles om het vieren van unieke, intrigerende en soms onontdekte aspecten van de parfumerie. Geïnspireerd door reizen, wereldkeukens en zeldzame, bedreigde planten, (her)lanceert het parfumhuis Ambient Fragrance Sprays. De sprays zijn ontworpen om ieders favoriete bestemmingen in huis te halen. Zo heeft iedere spray niet alleen een eigen geur, maar ook een eigen verhaal.

Zo kun je kiezen voor de geur Oud Bukhoor, een eerbetoon aan het Midden-Oosten waar Bukhoor, de Arabische versie van wierook, wordt gebrand om huizen (en kleding) van geur te voorzien. Patchouli Blond is een geur waarbij alles draait om het vieren van één van de meest iconische, veelzijdige, maar ook onbegrepen materialen in de parfumerie. Deze geur is te omschrijven als antiek en modern.

Palermo Violet is een geur die enkel te ruiken is op het eiland Sicilië, waar de oprichter van BARUTI dan ook zelf heenging. Je vindt dit bedreigde soort op de hellingen van Mt. Pizzuta in het natuurreservaat Serra della Pizzuta. De geur Portlandia komt van de boom portlandia platantha, is alleen te vinden in Jamaica, die dankzij de trompetbloemen een heerlijke geur heeft.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

The Red List

BARUTI herlanceert de Ambient Fragrance Sprays dankzij een ontmoeting met Dr. Peggy Fiedler, oprichter van The Red List Project (TRLP), een non-profit natuurbeschermingsgroep gevestigd in Californië. Dr. Fielder en haar team zetten zich in om het uitsterven van 's werelds meest bedreigde planten en ecosystemen te voorkomen door 'hotspots' te identificeren waar de biodiversiteit van de planeet het grootste risico loopt. De geuren Palermo Violet en Portlandia dragen hun steentje bij, aangezien 50 procent van de winst van deze producten aan TRLP wordt gedoneerd. Met als doel: voorkomen dat de planten niet uitsterven.

Niet alleen hebben de sprays een uitzonderlijke geur, ook dragen ze een bijzonder verhaal. En juist daarom willen wij je kennis laten maken met deze heerlijke Ambient Fragrance Sprays.

Win, win, win!

Kan jij niet wachten om je huis een unieke geur te geven met deze heerlijke Ambient Fragrance Sprays? Dan heb je geluk. Wij mogen namelijk 2x een Ambient Fragrance Spray-set van BARUTI t.w.v. €136 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! Fingers crossed.

Winning Wednesday: 2x een Ambient Fragrance Spray-set van BARUTI t.w.v. €136

Doe mee en win!

Deze actie loopt tot 16 november 2021. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');