Prachtig: Romy Boomsma deelt zeldzame foto van haar gezin op Instagram

Sinds vorig jaar plaatsen Romy en hubby Arie Boomsma geen foto's meer van hun kinderen online.

Lees ook

Arie Boomsma en Romy Boomsma zijn al zes jaar gelukkig getrouwd en hebben drie prachtige kinderen. Hoewel Romy regelmatig een kijkje geeft in hun stunning boerderij, houdt ze haar kinderen erg privé. Voor tijdschrift Jan maakt ze echter een uitzondering.

Mooi gezin

“Wij staan op en in de decembereditie van Jan“, deelt Romy bij een prachtige foto van haar gezin. Ook hubby Arie is ontzettend blij met deze zeldzame gezinsfoto. “We hebben niet veel foto's waar echt ons hele gezin op staat. Daarom extra blij met deze”, laat hij weten op zijn Instagram.

Hoewel de kinderen van Arie en Romy onherkenbaar op de kiek staan, is wel te zien van wie ze hun prachtige dos haar hebben. Dochter Bobby Jo en zoontje Mozes Wolf hebben net zulke mooie, dikke lokken als hun moeder. Enne, dat valt Romy's volgers ook op. “Zoveel prachtig HAAR”, reageert iemand onder de foto. “Wow, wat een prachtige foto! Inlijsten!”, schrijft een ander.

Kinderen op Instagram

Hoewel Arie en Romy vroeger regelmatig lieve foto's van hun kroost op Instagram plaatsten, besloten ze vorig jaar om ze niet meer herkenbaar in beeld te brengen. “Voor mij kwam het keerpunt toen Bobby een paar keer op straat herkend werd”, liet Arie destijds weten op Instagram. “Mochten de kinderen ooit een richting kiezen waarbij zichtbaarheid het gevolg is, dan mogen ze dat zelf bepalen. Ik wil die beslissing niet nemen voor mijn kinderen.”

“Het blijft een keuze die je als ouders voor je kinderen maakt”, vertelde ook Romy op social media. “En voor wie doe ik dat dan? Voor volgers, vaak veelal vreemden aangezien mijn profiel openbaar staat? Likes? Mijzelf? De kinderen? Uit commercieel oogpunt? Uit trots? Omdat het onschuldig voelt?” Dat betekent echter niet dat de trotse ouders hun kids nooit meer delen op de feed. “Ik deel waar ik enthousiast over ben. Daar horen de kinderen bij. Ik vind het ook leuk en bijzonder dat mensen zo meeleven, dus zal de momenten met kinderen blijven plaatsen”, liet Arie destijds weten.

Bron: Flair | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook