Nieuwkomer Denzel over deelname aan Are You The One: ‘Ik werd voor de leeuwen gegooid’

Aan Grazia vertelt de knappe Denzel over zijn intrede in de villa.

Nadat Nuri de villa van Are You The One? vanwege persoonlijke omstandigheden verliet, maakte de knappe Denzel zijn intrede. En dit was voor de single behoorlijk spannend. Grazia belde met Denzel om te praten over zijn eerste momenten in de villa.

Meet Denzel

Onlangs maakten we kennis met de gloednieuwe AYTO-deelnemer Denzel. Dat Denzel tijdens een match-up kennis maakte met de andere deelnemers, vond hij wel even spannend. Naar eigen zeggen wist hij nog helemaal niets over de rest van de deelnemers. “Ik mocht niks zien en niks horen over de andere singles. Ik werd echt voor de leeuwen gegooid”, begint hij aan de telefoon.

“Ik vond het spannend, omdat die groep al een week bij elkaar was”, gaat Denzel verder. “Je weet niet wat voor mensen het zijn en of je goed opgevangen wordt. Misschien denken ze wel: die nieuweling moeten we niet hebben”, stelt hij eerlijk. “Maar gelukkig was dat niet het geval.”

Droomvrouw

Toen Denzel zijn intrede maakte in het programma, kreeg hij meteen een pittige vraag voorgeschoteld. Presentator Kaj Gorgels vroeg Denzel namelijk tijdens de match-up wie hij de leukste dame vond. En daar had de single naar eigen zeggen nog niet over nagedacht. “Dat was het eerste moment dat ik iedereen zag, dus alles was voor mij heel nieuw. Toen Kaj mij vroeg wie ik het meeste zag zitten, moest ik heel snel een keuze maken.”

“Ik schrok daar wel een beetje van, want ik had nog niet goed gekeken wie er allemaal zaten. Toen koos ik Faby, want zij sprak mij het meeste aan qua uiterlijk”, vertelt Denzel eerlijk. Niet gek, want als Denzel zijn droomvrouw mag omschrijven dan kiest hij voor een dame met lang, donker haar. Al vindt Denzel het uiterlijk niet alleen belangrijk. “Ze moet sportief en avontuurlijk zijn en van een grapje houden. Ze moet ook tegengas kunnen geven. Ik loop snel over iemand heen, ik wil dat iemand aan de touwtjes kan trekken en mij op het rechte pad kan houden. Ik wil wel een goede discussie met haar kunnen voeren.”

Beeld: Are You The One?

Laatste nieuws