Marco Borsato openhartig over scheiding: ‘Ik heb volledige verantwoordelijkheid genomen’

De zanger doet een boekje open over de moeilijke periode.

Lees ook

Gelukkig zijn Marco Borsato en Leontine Borsato tegenwoordig weer happily in love, maar een tijdlang leek het erop dat het niet meer goed zou komen tussen het stel. Daarbovenop kampte de zanger ook nog met een burn-out. In het Vlaamse programma Het Huis blikt hij terug op die moeilijke periode.

Lange brief

In gesprek met presentator Eric Goens vertelt Marco over de heftige periode die hij achter de rug heeft, waaronder de scheiding tussen hem en Leontine. “Als de liefde van je leven, de moeder van je kinderen, bij je weggaat, word je lamgelegd door het verdriet”, aldus de zanger over de breuk.

Marco wist echter dat hij alles op alles wilde zetten om de liefde van zijn leven terug te winnen. Tijdens kerst is hij in de pen geklommen en heeft hij een lange brief geschreven voor zijn ex-vrouw, zo onthult hij in het programma. “Ik heb de volledige verantwoordelijkheid genomen voor wat ik gedaan had en ik heb haar erkenning gegeven voor haar verdriet.” Gelukkig is het tussen Marco en Leontine weer goed gekomen en hebben ze tegenwoordig een latrelatie. Marco heeft er het volste vertrouwen in en wil dan ook graag oud worden met Leontine, zo vertelt hij.

Groot gemis

Niet alleen vorig jaar was voor Marco een moeilijke tijd, ook in het verleden heeft hij dingen meegemaakt die hem niet in de koude kleren zijn gaan zitten. Zo is zijn bedrijf failliet gegaan in 2009, kon hij door corona niet meer optreden en mist hij zijn overleden vader. “Ik heb een moeilijk jaar gehad. Na de breuk in mijn huwelijk had ik de behoefte om met mijn vader te praten. Dat doe ik dan in de stille momenten. En het gekke is dat ik het gevoel heb dat hij luistert”, aldus Marco.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook