De Bachelorettes Niek is aan het daten met déze Love Island-ster

'Met haar zou ik wel oud kunnen worden', aldus de verliefde realityster.

Lees ook

Gisteren kwam het leuke nieuws al naar buiten dat De Bachelorettes Niek Marijnissen in love is. Enne, zijn nieuwe liefde is zeker geen onbekende.

Verliefd

“Het heeft lang geduurd, maar ik ben inmiddels een beetje aan het daten. En het is heel gezellig, moet ik zeggen”, verklapte Niek onlangs in After Talk. “We moeten nog even kijken waar het naartoe gaat, maar de vonken spatten er wel vanaf. Het is net alsof het al een jaar aan de gang is”, wist hij te vertellen. Hoewel hij wel liet doorschemeren dat zijn nieuwe liefde ook een realityster is, wilde Niek nog niet loslaten aan welk programma zij meedeed.

Maarre, die geheimzinnigheid duurde gelukkig niet lang. RTL Boulevard wist los te peuteren welke realityster het hart van Niek heeft veroverd. Het gaat namelijk om niemand minder dan Love Islands Joan Pronk, met wie hij ook samen meedeed aan het programma Like Me, I'm Famous. Helemaal official is het nog niet, vertelt Niek. “We hebben het gewoon heel leuk. En we willen er niet meteen een stempel op drukken, maar als het zo doorgaat dan zou het wel in een relatie kunnen uitlopen.”

Samen oud worden

Ondanks dat Niek en Joan er nog geen label aan hangen, ziet Niek wel degelijk een toekomst samen met de Islander. “Het leuke aan Joan vind ik dat ze echt hilarisch is en ik lekker gek kan doen met haar. Ik vind het gewoon belangrijk dat je met iemand kan lachen en met haar zou ik wel oud kunnen worden. Ik kan met haar lachend de kist in”, aldus de verliefde realityster.

Waar Niek al een tijdje vrijgezel is, is Joan pas sinds kort weer terug op de markt. In september zetten zij en haar Love Island-liefde Mert een punt achter hun relatie. Niek besloot toen gelijk actie te ondernemen. “Toen het uitging met haar relatie, was ik er als de kippen bij”, vertelt hij. Wij wensen de lovebirds heel veel succes samen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Like Me, I’m Famous

Laatste nieuws

Zie ook