Temptations Nico vertelt wat hij écht van Bert vindt

'Was er na een tijdje wel klaar mee', doet hij uit de doeken.

Lees ook

Is Bert de smaakmaker van dit seizoen Temptation Island: Love or Leave? Ja. Denken we dat hij een beetje aan zichzelf moet werken? Ook ja. Eerder liet Temptations Wouter al subtiel doorschemeren het niet helemaal met Bert te hebben. Maarre, wat vindt Nico eigenlijk van zijn mede-Vlaming?

Knettergek

Er valt niet te ontkennen dat de relatie van Bert en Delphine voor een goede portie drama heeft gezorgd tijdens Temptation Island. Zou hij eerst nog één keer zijn vreemdgegaan vijf jaar geleden, kwamen daar later nog twee bezoekjes aan de prostituee (eh, masseuse) bij. Daarop deed Bert uit de doeken dat ook Delphine vreemd was gegaan tijdens hun relatie en zelfs een soa had opgelopen. Maar veel deed het Bert uiteindelijk niet, want hij heeft toch al iemand die thuis op hem zit te wachten. Enne, laten we tot slot niet het drama tussen Bert en single lady Kim vergeten…

Wat er precies waar is van al deze he said, she said-verhalen, laten wij graag even in het midden. Maarre, duidelijk is wel dat Wouter niets meer moet weten van al Bert zijn verhalen. “Hij is knettergek. Die man moet echt eem 'n klap op z'n achterhoofd hebben om wakker te worden denk ik”, liet hij op zijn Gronings weten voor de Temptation-camera.

Klein hartje

Dat roept natuurlijk de vraag op wat de andere Temptation-heren nou eigenlijk van Bert vinden. Tijdens een vragenrondje op Instagram kreeg Nico die vraag dan ook voorgeschoteld. “Op tv laten ze natuurlijk enkel de verhalen van Bert zien. Eerlijk, daar waren wij na een tijdje ook wel klaar mee”, laat hij weten op zijn Stories. “Maar buiten dat is Bert echt geen verkeerde jongen. Hij komt op voor anderen en heeft een klein hartje.”

Dat Bert online zo door het slijk wordt gehaald, vindt Nico dan ook niet gepast. “Een grapje maken is niet erg, maar ik vind het niet kunnen hoe sommige mensen hem volledig afmaken”, laat hij weten.

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook