Dyantha Brooks doet boekje open over Expeditie Robinson-exit

De presentatrice verklapt of ze spijt heeft van haar keuze.

Ruim drie weken van huis zonder contact met het thuisfront, dat hakte er behoorlijk in bij Dyantha Brooks. Ze miste haar man en zoontje zo erg, dat ze zich donderdagavond in Expeditie Robinson vrijwillig liet wegstemmen. Aan de desk bij Shownieuws laat ze weten hoe ze daar nu op terugkijkt.

Heimwee

“Ik was 23 dagen van huis, dat was voor mij al ondenkbaar”, legt Dyantha uit aan haar Shownieuws-collega's. “Maar ook al die tijd zonder contact met het thuisfront. Dus mijn zoontje van drie niet gesproken, mijn man niet gesproken. Dat werd op een gegeven moment wel heel pittig”, herinnert ze zich nog goed. Even videobellen of kort appen met haar loved ones zat er tijdens Expeditie Robinson helaas niet in.

Naast een goede portie heimwee leverde dit ook wat onzekerheden op bij de presentatrice. “Ik dacht: misschien vindt mijn man het wel leuk dat ik zo lang weg ben! Je gaat aan alles twijfelen. Twaalf jaar gelukkig in de liefde en zul je net zien dat je man denkt: ik vind het eigenlijk wel lekker zo!”, aldus Dyantha. Dit maakte dan ook dat haar Expeditie-avontuur oneindig lang leek te duren. “Die drie weken voelden aan als een half jaar.”

Geen spijt

Natuurlijk zijn de collega's van Dyantha – net als wij – reuze benieuwd of de presentatrice geen spijt heeft van haar besluit om Expeditie Robinson te verlaten. Was het niet haar grote droom? “Expeditie was voor mij juist geen droom. Ik had altijd zoiets van: oh nee, ver weg van huis, geen eten. Alles wat bij mij niet zou werken”, weet Dyantha te vertellen. “Ik had wel zoiets van: het is een ervaring of a lifetime. Maar ik wist dat als het ergens mis zou gaan, dat het heimwee zou zijn.”

Spijt heeft de presentatrice niet dat ze naar huis is gegaan. “In die week dat ik terug ben gekomen, ben ik zwanger geworden. Dus ik kan er ook geen spijt meer van hebben”, vertelt ze. Awh!

Bron: Shownieuws | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws