Trouble in paradise? Jaimie Vaes en Lil Kleine verwijderen foto’s samen

Hmmm...

Lees ook

Het ging de afgelopen weken weer hartstikke lekker tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine. De twee werden regelmatig samen gespot op festivals en feesten, en ook deelden ze geregeld foto's en video's van zichzelf samen. Maar nu speculeren verschillende fans en media dat de relatie toch een rocky verloop lijkt te hebben…

What happened?

Omdat Jaimie en Kleine regelmatig kiekjes van elkaar delen en hun hele levens blootgeven via de 'gram, valt het ook op als zij daar opeens geen happy kiekjes van elkaar delen. Of, zoals gisteravond gebeurde: ze zelfs eerder geposte foto's van elkaar verwijderen.

De spooky foto die Jaimie had gepost met de Halloween-outfits van haar en Jorik is namelijk opeens van het social-platform verdwenen. Dit was de eerste foto van het koppel dat Jaimie op Instagram had gedeeld na de ‘break’ van afgelopen zomer. Dat de foto nu weer verdwenen is, lijkt dan ook veel te zeggen.

(Un-)followed

Gisteravond spotten oplettende fans van Jaimie en Kleine bovendien dat zij elkaar ontvolgd zouden hebben op Instagram, en inmiddels weten we allemaal dat dat nooit een goed teken is voor een relatie in de spotlights.

Inmiddels volgen de twee elkaar wel gewoon weer, dus wellicht zijn de struggles tussen het duo ook alweer opgelost. Who knows!

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook