Heftig! Lil’ Kleine op brute wijze beroofd van peperduur horloge

De rapper werd tijdens de beroving onder schot gehouden.

Lil' Kleine heeft zijn avond gisteren niet bepaald op een leuke manier afgesloten. De rapper is namelijk op een brute wijze overvallen van zijn peperdure horloge. Het incident vond plaats in Rotterdam, tijdens een album-release party van producent Jack Shirak. Op het feestje van de dj waren een hoop BN'ers aanwezig, zoals Ronnie Flex, Bilal Wahib, Monica Geuze, en dus ook Lil' Kleine.

Brute beroving

Jorik Scholten, zoals de rapper eigenlijk heet, zal niet met een lekker gevoel terugkijken op de avond. Het feestje eindigde voor de rapper namelijk in een drama. Toen Lil' Kleine zich rond 23:30 uur naar buiten begaf, werd hij daar naar verluidt opgewacht door drie man. Een van hen hield Lil' Kleine onder schot, en sloeg hem zelfs tegen het hoofd met het wapen. Vervolgens griste het drietal zijn horloge van zijn pols. Een getuige heeft alles gezien, aldus De Telegraaf.

De overige gasten op het feest moesten binnenblijven tot de politie ter plekke was. Lil' Kleine werd niet lang daarna met bebloed gezicht opgevangen door een aantal agenten. De politie is een onderzoek gestart. Aii…

Bron: De Telegraaf, Panorama | Beeld: Bruno/Brunopress.nl

Laatste nieuws