Hoogzwangere Loes van Delft in rolstoel door zwangerschapsbraken

Heftig!

Vorige maand werd bekend dat Loes van Delft de mommy to be is van het eerste kindje van Douwe Bob. Sindsdien deelt Loes regelmatig updates van haar zwangerschap, enne daaruit blijkt dat die niet bepaald over rozen gaat…

Ziek

De kunstenares heeft namelijk behoorlijk last van 'hyperemesis gravidarum', oftewel zwangerschapsbraken. Hierbij moet je continu overgeven en ben je heel misselijk, moe en kun je zelfs uitgedroogd raken. Bibi Breijman heeft hier ook last van tijdens haar zwangerschap en belandde begin deze week zelfs in het ziekenhuis. Vooralsnog hoeft Loes niet naar het ziekenhuis, al moet ze wel in een rolstoel voortgeduwd worden.

“Heel dankbaar voor mijn familie, die me vandaag mee de natuur in heeft genomen nadat ik drie weken achter elkaar op bed had gelegen’, schrijft Loes in haar Instagram Stories. “Zo dankbaar dat ze me al acht maanden steunen, helpen en stimuleren. Ziek zijn doe je samen. Hyperemesis gravidarum sucks!”

Beeld: Instagram Stories Loes

Vader

“Er zit een lieve meid in het publiek. Ze heet Loes“, zei Douwe Bob eerder dit jaar toen hij op het podium stond. “Die heeft een hele mooie baby in haar buik en daar mag ik vader van worden.” Later bleek dat Douwe en Loes geen stelletje vormen. “We hebben het een paar keer heel fijn gehad en zij kwam er laat achter. Zij dacht: wil ik dit? En ik dacht dat ook. Toen hoorde zij het hartje en wilde ze het houden. Ik was het daarmee eens’’, vertelde de zanger onlangs.

Bron: AD | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws