Grazia tipt: deze films en series mag je de komende tijd niet missen

Voor op de kijklijst!

Het weer zit niet bepaald mee en dus maken we dit weekend graag tijd vrij om een leuke serie te bingen of om naar de bioscoop te gaan. Geen inspiratie voor een leuke serie of film? No worries. Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rijtje gezet.

Alles op tafel

Zeven goede vrienden komen samen voor een etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een heel andere kant kennen.

De onderlinge spanning stijgt, hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk? Met o.a. Linda de Mol en Lies Visschedijk. Nu in de bioscoop.

La Casa de Papel

Het eind van een van de allerbeste Netflixseries ooit is nu dan echt in zicht. Vanaf 3 december zijn de laatste vijf afleveringen La Casa de Papel te zien. En het laatste deel belooft weer een spektakel te worden. El Professor is meer mensen kwijt dan ooit en hoewel de vijand van de bende ook gewond is, is die gevaarlijker dan ooit en bevindt die zich nog steeds in de Bank van Spanje. Zal het de professor lukken om zijn team én het goud uit de bank te krijgen, of loopt de overval af in nog meer drama? Vanaf 3 december op Netflix

Bonnie & Clyde

De vierdelige serie Bonnie & Clyde gaat over de twee jonge, onstuimige geliefden Bonnie (Dilan Yurdakul) en Clyde (Yannick Jozefzoon) en hun gewelddadige zoektocht naar vrijheid. De 'Nederlandse Bonnie & Clyde' die in februari 2014 als gangsterduo het hele land in de band hield, waren de inspiratiebron voor de serie en dat belooft veel goeds…

Nu te zien bij Videoland.

House of Gucci

Wil je zien: deze biografisch misdaaddrama is geïnspireerd op de schokkende, ware gebeurtenissen rondom het familieimperium van het Italiaanse modehuis Gucci. Wat je kunt verwachten? Bizarre familieschandalen, extravagante kleding, grootste landhuizen, verraad, wraak én moord. En dan ook nog met een topcast: Adam Driver (Maurizio Gucci), Lady Gaga (Patrizia Reggiani), Al Pacino (Aldo Gucci) en Jared Leto (Paolo Gucci).

Vanaf 25 november in de bios.

The Toolbox Killer

In The Toolbox Killer blikt Lawrence Bittaker, ook wel bekend als Amerika's meest sadistische moordenaar, terug op zijn killing spree in 1979. Veertig jaar lang zweeg Lawrence over zijn misdaden, tot hij investigator Laura Brand ontmoette. De afgelopen vijf jaar nam Laura haar gesprekken met Lawrence op waarin hij vertelt over zijn methodes en motieven. Dit alles is vastgelegd in de serie The Toolbox Killer.

Nu te zien bij Hayu.

Beeld: Alles op tafel

Laatste nieuws