Deze Temptation-deelnemer had ook een rolletje in Mocro Maffia

Wist jij dit?

Lees ook

In het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave doet Efrain mee, samen met zijn vriendin Aylin. Echter, het is niet de eerste keer dat de realityster op de buis verschijnt, want naast dat hij ooit meedeed als verleider, heeft hij ook in Mocro Maffia gespeeld.

Bodyguard

Zijn tv-debuut maakte Efrain niet in Temptation Island, maar in een Videoland-serie. Als je de spannende serie Mocro Maffia gezien hebt, is je misschien wel opgevallen dat hij ook daarin te zien is. Efrain heeft namelijk een kleine rol zonder tekst en is enkele seconden in beeld.

Efrain speelt één van de bodyguards van Tia Alvarez, wanneer ze afspreekt met Paus in een restaurant. Je spot Efrain in aflevering vijf van seizoen twee, in minuut 24.

Beeld: Mocro Maffia

Relatie

Het seizoen van Temptation loopt alweer bijna op z'n eind. Of Efrain en Aylin het avontuur ook overleven, moet nog maar blijken. Aylin is namelijk behoorlijk aan het twijfelen. Zelfs zo erg dat ze in de laatste aflevering besluit een punt achter haar relatie met Efrain te zetten. “Ik heb lang getwijfeld over mijn relatie, maar ik heb besloten om ermee te stoppen”, vertelt ze in de aflevering. Oei…

Beeld: Temptation, Mocro Maffia

Laatste nieuws

Zie ook