EOTBD’s Sem geeft update na neusoperatie: ‘Lookalike Miss Piggy’

Via Instagram Stories geeft Sem een update na de zware operatie.

EOTBDD-ster Sem de Coninck is sinds haar deelname aan het programma enorm openhartig over haar leven op Instagram. De beauty heeft geen geheimen voor het volgers, zo ook niet over haar neusoperatie.

Nieuwe neus

Via Instagram Stories liet onlangs weten dat ze een grote operatie ondergaan is. De beauty was naar eigen zeggen niet tevreden met haar neus, dus besloot hier werk van te maken. Volgers van de realityster hadden behoorlijk wat kritiek, maar dat deed Sem naar eigen zeggen helemaal niets.

“Ik heb dit gedaan omdat ik dit graag wilde en onzeker was over mijn neus. Ik heb dit niet gedaan omdat anderen mijn neus wel mooi vonden. Ik doe dit voor mezelf en alleen voor mezelf.”

Update na de operatie

Sem staat volledig achter haar keuze en deelt dan ook trots het eindresultaat. Alhoewel, eindresultaat kunnen we het nog niet echt noemen. De beauty gaat namelijk nog met een laag tape op haar neus door het leven en verkondigt dat haar neus nog erg opgezwollen is.

“Het topje van mijn neus gaat nog drie tot vijf millimeter zakken. Daarnaast is het topje nog erg opgezwollen door het vocht en omdat mijn neus gebroken is geweest. Let hier niet op, dit komt allemaal goed. Lookalike Miss Piggy nu”, deelt Sem bij de foto.

Instagram @semdeconinck

Eindresultaat

Over het eindresultaat heeft Sem nog wel wat uit te leggen. Dit duurt volgens de realityster nog heel lang. “Ik zal natuurlijk elke week even een foto delen”, legt Sem uit. Wij zijn benieuwd!

Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch

Laatste nieuws