Babynieuws! Voetballer Donny van de Beek wordt vader

De voormalig middenvelder van Ajax wordt papa!

Vrolijk babynieuws voor voetballer Donny van de Beek en zijn vriendin Estelle Bergkamp. De twee verwachten namelijk voor het eerst een kindje, zo deelt de voormalig Ajacied op Instagram.

Eerste kindje

Happy to announce that we’re expecting a little one“, schrijft Donny bij een lief kiekje van hem en Estelle mét foto van de eerst echo. “Grateful to experience this with you“, reageert Estelle onder de post. Voetballers Davy Klaassen, Damil Dankerlui en Marco Bizot laten felicitaties achter in de comments. “Congrats my bro!” en “Gefeliciteerd!”, klinkt het.

Carrière

De 24-jarige Donny voetbalde vanaf 2015 tot 2020 voor Ajax. Vorig jaar verruilde hij de Amsterdamse club voor het Engelse Manchester United. Ook speelt hij sinds 2017 al voor het Nederlands Elftal.

Donny van de Beek is al twee jaar dolgelukkig met zijn knappe vriendin Estelle. De beauty is 25 jaar en is zeker geen onbekende in het voetbalwereldje. Ze is namelijk de dochter van oud-voetballer Dennis Bergkamp. Estelle is geboren en opgegroeid in Londen, omdat haar vader hier voor Arsenal voetbalde. Na in Amsterdam gestudeerd en gewoond te hebben, woont de prachtige brunette nu weer in Engeland, omdat Donny dus bij Manchester United speelt.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws