Maxime Meiland over ex-vriend en vader van Claire: ‘Heb het met hem te doen’

Maxime vertelt over het contact met de biologische vader van Claire.

Lees ook

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn onlangs trotste ouders geworden van dochtertje Vivé. Het is het tweede kindje voor Maxime, die uit een eerdere relatie al dochtertje Claire kreeg. Haar ex-vriend – en tevens de vader van Claire – Jaap, wordt vaak in een negatief daglicht gezet, en dat vindt de Meiland-telg soms sneu, zo vertelt ze in gesprek met Story.

Biologische vader

Er wordt niet vaak gesproken over de biologische vader van Claire, maar als hij in de media komt is het meestal niet bepaald positief. Dat vindt Maxime jammer, vertelt ze. “Ik kan me best voorstellen dat hij door mijn zwangerschap in paniek raakte. Als ik dan zie hoe negatief er over Jaap wordt gesproken, dan heb ik het wel met hem te doen”, vertelt Maxime. “Hij kon het toen gewoon niet aan. Ik ben niet boos. Het ene mens is sterker dan het andere”, legt ze uit.

Contact

Claire weet nog niet dat Jaap haar 'echte' vader is, al is hij wel af en toe betrokken bij bepaalde momenten in het leven van de peuter. Na de bevalling van Vivé deed hij bijvoorbeeld nog een lief berichtje naar Maxime. “Gefeliciteerd, hoe vindt Claire het?”, schreef hij. “Ik heb daar iets liefs op teruggestuurd”, aldus Maxime.

Verder vertelt Maxime dat Claire wel degelijk trekjes van haar vader begint te vertonen. “Claire gaat op voetbal. Dat heeft ze van Jaap, hij kan erg goed voetballen en speelt op hoog niveau”, onthult Maxime. “Misschien eindigt Claire wel bij de Oranjeleeuwinnen, ze heeft veel balgevoel en is dol op voetbal.” Aha!

Bron: Shownieuws, Story | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook