Bibi Breijman deelt gezondheidsupdate na ziekenhuisopname

Bibi's tweede zwangerschap verloopt niet bepaald soepel.

Lees ook

Vorige maand maakten Bibi Breijman en Waylon vol trots bekend dat ze een tweede kindje verwachten. Helaas is de feestvreugde maar van korte duur, want de zwangerschap van Bibi is ook deze keer erg heftig. Gelukkig lijkt het nu aan de betere hand te gaan met Bibi, zo deelt de mama op Instagram.

Weer thuis

“Veel vragen of ik weer thuis ben en hoe het met me gaat”, schrijft Bibi in haar Instagram Stories. Ze mocht gelukkig weer naar huis. “Ik ben weer thuis en iedereen zorgt heel goed voor me.” De klachten zijn afgenomen en zijn iets minder erg dan tijdens haar eerste zwangerschap. “Slapen, eten, braken valt me minder zwaar deze zwangerschap, omdat ik nu weet dat het ook echt weer voorbij gaat. En dat het vast een teken is dat het goed gaat met kleine bebe.”

Beeld: Instagram Stories Bibi

Zwangerschapsbraken

In 2018 beviel Bibi van dochtertje Teddy. Toen was de zwangerschap ook allesbehalve 'makkelijk' te noemen. De zangeres had namelijk last van 'hyperemesis gravidarum', oftewel zwangerschapsbraken. “Vijf maanden heb ik overgegeven en voelde ik me vreselijk beroerd”, vertelde Bibi destijds aan Flair.

Waylon en dochtertje Teddy helpen de pregnant mom gelukkig goed. “Bij iedere 🤢sessie houdt ze m'n haar vast, geeft ze me kusjes en word ik overladen met al haar speelgoed: 'Zo dat je sauw weer beter wordt mama.' En er vliegt hier de hele dag een man (die een cape verdient) rond, om mij iedere seconde op mijn wenkies te kunnen bedienen”, aldus Bibi bij een eerdere post op the gram.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook