Beyoncé volgt voor het eerst iemand op Instagram

En de persoon in kwestie is...

Lees ook

Een speciaal moment in het leven van Beyoncé (en Jay-Z). De zangeres is namelijk voor het eerst iemand gaan volgen op Instagram. Enne, de persoon in kwestie is eigenlijk best wel voor de hand liggend.

Volgen op Instagram

Jay-Z heeft in zijn leven al veel bereikt, maar gevolgd worden door niemand minder dan Beyoncé moet toch wel een bijzondere mijlpaal in zijn leven zijn. Tot gister volgde Beyoncé geen enkele volger van haar 216 miljoen volgers op Instagram terug. Maar nadat Jay-Z een Instagramaccount aanmaakte, kwam hier verandering in.

De hubby van de zangeres besloot gisteravond een Instagram-account aan te maken om de aanstaande Netflix-film The Harder They Fall te promoten. En aan die promotie werkte Beyoncé op deze manier een handje mee.

The Harder They Fall

The Harder They Fall gaat op 3 november op Netflix in première, en speciaal voor deze film nam Jay-Z het nummer Guns Go Bang op met Kid Cudi. Het maken van promotie is de rapper in ieder geval wel gelukt. Zijn Instagramaccount staat nog geen 24 uur live en heeft inmiddels al 1,3 miljoen volgers. Beyoncé gooit er nog een schepje bovenop en deelt de post van de rapper in haar eigen Instagram Stories met haar miljoenen volgers.

Of Jay-Z zijn gloednieuwe account bij deze enkele post houdt? We don't know. We weten in ieder geval wel dat je niet zomaar een follow van Beyoncé kan verwachten.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook