Hilarisch! Dochtertje Ronnie Flex en Demi de Boer moet nu al kiezen tussen Ajax en Feyenoord

Haha!

Lees ook

Het dochtertje van Ronnie Flex en Demi de Boer is nog geen week oud, of de eeuwige strijd tussen voetbalclubs Feyenoord en Ajax komt al om de hoek kijken. Op Instagram delen de kersverse ouders hilarische beelden.

010 vs. 020

Ronnie Flex komt uit Rotterdam en is daarom een rasechte Feyenoorder, terwijl Demi natuurlijk voor Ajax is, omdat haar vader, Ronald de Boer, een verleden heeft bij deze club. Ronald speelde jarenlang voor Ajax, evenals zijn broer Frank de Boer. De liefde voor de Amsterdamse voetbalclub is dan ook steevast door zijn dochter Demi overgenomen. Enne, daar lijkt Ronnie niks van te willen weten.

De rapper heeft namelijk stiekem een Feyenoord-rompertje, mutsje en sokken voor kleine Rémi gekocht, zo deelt Demi in haar Instagram Stories, “Ik vroeg of hij een broodje wilde halen en toen kwam hij terug met dit”, schrijft de mama bij een foto van een lachende Ronnie met de spulletjes.

Beeld: Instagram Stories Demi de Boer

Wraak

Wraak is zoet, moet Demi gedacht hebben, want niet veel later deelt ze een foto van een Ajax-shirtje met Rémi op de achterkant. Geregeld door Ronnie's eigen schoonvader, Ronald. “Revenge“, schrijft Demi bij de screenshot. Ha!

Dat wordt nog wat op 19 december, wanneer Feyenoord de Amsterdamse club ontvangt in eigen Kuip. Wij zijn benieuwd!

Beeld: Instagram Stories Demi de Boer

Lichaam

Gisteren deelde Demi nog een foto van haar post baby body. Daarop was te zien dat de kersverse mama nu al bijna geen babybuik meer heeft. “Dit is zo gek. Gisteren om 01.00 uur had ik nog een baby belly”, aldus Demi.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook