Déze vragen zou je volgens je sterrenbeeld aan je partner moeten stellen

Je leert door deze vragen je lover nog beter kennen.

Lees ook

Daten: de één geniet er met volle teugen van en de ander vindt het ontzettend spannend. Het stellen van de juiste vragen kan behoorlijk lastig zijn, dus er is niets mis met een beetje hulp. Deze vragen zou je namelijk volgens de sterren moeten vragen aan je (potentiële) lover.

De sterren voorspellen

We duiken hiervoor in de sterren en kijken naar het sterrenbeeld van je partner. Want wanneer jouw partner of love potential geboren is, zegt een hoop over zijn of haar karakter. En met de perfecte vraag kun je hier goed op inspelen om de persoon in kwestie nog beter te leren kennen. Is het proberen waard, toch?

Ram (21 maart – 19 april): Wat is het grootse succes wat je bereikt hebt?

Iemand met het sterrenbeeld Ram ziet elke kans aan om nederig op te scheppen. Toch kun je hem of haar tussen neus en lippen door heel goed leren kennen. Luister maar naar wat iemand zegt. Gaat het over iets wat de persoon in kwestie bereikt heeft op carrièregebied of is het iets wat anderen opbeurt?

Stier (20 april – 20 mei): Hoe vaak ben je al verliefd geweest?

De Stier is iemand die snel gevoelens krijgt voor iemand, dus met deze vraag weet je meteen wat er speelt. Is het iemand die veel exen heeft of kijkt hij of zij eerst de kat uit de boom? Door te vragen naar het verleden van je partner krijg je al snel een eerlijk antwoord.

Tweelingen (21 mei – 20 juni): Waar ben je bang voor?

De Tweeling heeft zijn eigen ritme en springt hiermee van het een op het ander. Dit kan gebeuren bij onderwerpen en interesses, maar ook partners. Overrompel je partner daarom met deze eerlijke vraag. Het antwoord zal je waarschijnlijk verbazen.

Kreeft (21 juni – 22 juli): Wat is de grootste dealbreker in een relatie?

We hebben allemaal een idee van wat we belangrijk vinden in een relatie. Sterrenbeeld Kreeft kijkt vooral naar hoe hij of zij zich moet gedragen voor een ander. Hierdoor date je iemand die niet zichzelf is en zich anders voordoet omdat hij of zij denkt dat dat moet. Door deze vraag te stellen, en er echt op door te vragen, komt de waarheid naar boven.

Leeuw (23 juli – 22 augustus): Waar zie je jezelf over vijf/tien jaar?

De Leeuw kijkt altijd naar voren. Naar het stipje op de horizon waar de persoon in kwestie zijn hele leven naar werkt. Stel je partner deze vraag en je leert of hij of zij een toekomst met je ziet. Maar ook wat de wensen zijn en wat hij of zij nog meer van plan is. Bereid je zelf ook vast voor want de kans is groot dat je deze vraag terugkrijgt.

Maagd (23 augustus – 22 september): Wat is volgens jou de perfecte relatie?

Iemand met sterrenbeeld Maagd is vaak geen open boek. Een Maagd wil namelijk dat je gedachten kunt lezen zodat er niet over gesproken wordt. Onmogelijk, maar zo is Maagd. Met deze vraag geef je hem of haar de kans om over zijn of haar behoeften te praten. En wees ook zelf eerlijk, dit zal je alleen maar in dank worden afgenomen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober): Wat is je beste/slechtste eigenschap?

Iemand met sterrenbeeld Weegschaal denkt dat een relatie bestaat uit een snufje romantiek, een scheutje verrassingen en een hoop liefde. Daarom kun je beter persoonlijke vragen stellen om een eerlijk antwoord te krijgen. Door dit te vragen, krijg je inzicht in wat voor persoon je partner is.

Schorpioen (23 oktober – 21 november): Wat hoop je dat mensen over jou weten?

De Schorpioen kan sociaal zijn, maar heeft ook moeite om zich open te stellen. Daar kan de Schorpioen niets aan doen, maar je kunt hem of haar wel een beetje helpen. Door serieuze vragen te stellen, kun je op een dieper niveau contact maken waarmee je partner – hopelijk – ook wat losser gaat zijn.

Boogschutter (22 november – 21 december): Waar heb je het meest spijt van?

De Boogschutter heeft vaak de lachers op de hand en verbergt zich hier ook achter. De kans is groot dat je partner graag wil settelen, maar zijn of haar hart niet durft open te stellen. Door een persoonlijke vraag te stellen, laat je hem of haar zien dat het ook fijn kan zijn om je kwetsbaar op te stellen.

Steenbok (22 december – 19 januari): Wat vind jij onmisbare eigenschappen aan iemand?

De Steenbok heeft de eigenschap om hoge normen te stellen aan iemand. Toch kunnen ze een groot raadsel zijn omdat ze dit niet altijd laten zien. Met deze vraag kom je een hoop te weten over zijn of haar wensen en voorkeuren.

Waterman (20 januari – 18 februari): Wat vind jij belangrijk in het leven?

De Waterman vindt het fijn om ergens bij betrokken te worden. Om meningen te delen met iemand die het ook serieus neemt. Deze vraag zal dan ook een opening zijn voor een serieus gesprek met meerdere diepgaande vragen. Het enige wat jij hoeft te doen, is naar je partner te luisteren.

Vissen (19 februari – 20 maart): Wat zijn je grootste angsten in een relatie?

Sterrenbeeld Vissen is vaak niet iemand die zijn grootste angsten benoemt, behalve als iemand het vraagt. Dan maakt je partner van zijn hart geen moordkuil en deelt hij of zij alles met je. Dit sterrenbeeld zal niets onbesproken laten.

Bron: Dingen voor Vrouwen, YourTango | Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws

Zie ook