Yay! Élite krijgt ook nog een zesde seizoen

En dat terwijl het vijfde seizoen nog niet eens uit is.

Lees ook

We wachten met smart op het vijfde seizoen van de populaire Spaanse serie Élite, maar nog vóór de lancering van dit nieuwe seizoen weet Netflix ons al te verblijden met goed nieuws. Namelijk, dat er nog een zesde seizoen komt van de serie.

Nieuwe seizoenen

Jep, that's right! Ondanks dat het vijfde seizoen waarschijnlijk pas volgende maand van start gaat op Netflix, kunnen we ons nu ook al verheugen op een zesde seizoen. Wat we daar precies van kunnen verwachten is nog niet bekend, we weten immers nog niet eens wat er in het vijfde seizoen allemaal gaat gebeuren.

Het vierde seizoen was – zelfs met een aantal nieuwe castleden – weer net zo spannend als de eerste drie. Flamboyante feestjes, onderlinge spanningen en wéér een moord: niks nieuws dus voor de leerlingen op Las Encinas. Enne, ook dit seizoen eindigde weer met een enorme cliffhanger. Fans vragen zich dan ook af wat er gaat gebeuren met de leerlingen en wie van hen er nog terug zullen keren. Daar wil Netflix echter nog niets over loslaten, al vertellen ze wel dat er weer drie short stories worden gemaakt die in de dagen vóór het vijfde seizoen op Netflix komen – net zoals bij het vierde seizoen.

Personage vertrekt

We weten al wel dat Miguel Bernardeaualso known as Guzmán, helaas niet terugkeert in de nieuwe seizoenen. In de laatste aflevering van het vierde seizoen was te zien hoe Guzman en Ander vetrokken om te gaan reizen. En helaas, Guzmán zal niet terugkeren van deze reis. “Hé, dit is Miguel Bernardeau en voor diegenen die de finale van Elite seizoen 4 al hebben gezien, ik wilde afscheid nemen en je een dikke knuffel sturen”, vertelde hij in een afscheidsvideo op Instagram. Too bad!

Bron: Filmvandaag | Beeld: Netflix, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook