Ho ho ho: Netflix dropt trailer van gloednieuwe kerstfilm mét Michiel Huisman

Dekentje, warme chocolademelk erbij en bingewatchen maar!

Lees ook

Tuig de kerstboom maar op en trek je favoriete Christmas sweater aan, want het is nog maar 50 dagen tot kerst. Ook Netflix is al helemaal in de kerststemming en dropt de langverwachte trailer van de film A Boy Called Christmas met Michiel Huisman.

Het verhaal

Waar A Boy Called Christmas over gaat? Het is het verhaal van de kerstman: we zien hoe de jonge Nikolas op avontuur gaat, wanneer de koning iedereen vraagt om naar de randen van het rijk te reizen en elk sprankje magie mee terug te nemen. Met de hulp van een rendier en een muis gaat Nikolas het avontuur aan.

De kerstfilm zit vol sneeuw, elven, spannende kidnap-scènes en nog meer sneeuw. Als je het ons vraagt, zijn dat alle ingrediënten voor een spannende Christmas movie. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Matt Haig en naast Michiel spelen er grote namen als Kristen Wiig en Harry Potter-actrice Maggie Smith in de film. Can't wait! De film is vanaf 24 november op Netflix te zien.

Michiel Huisman heeft een behoorlijke lijst onder zijn naam staan en speelde onder meer in films en series als Costa!, Game of Thrones, The Age of Adaline, Irreplaceble You, The Flight Attendant, The Haunting of Hill House en Orphan Black.

Bron: Netflix | Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook