Zien: Lily Collins onherkenbaar met nieuwe korte coupe

Emily, is that you?

Lees ook

Hoewel Lily Collins als Emily in Paris rondloopt met lange bruine lokken, is ze in real life voor een compleet andere look gegaan. De actrice prijkt namelijk op de cover van ELLE met een korte en platinablonde coupe. Wauw!

Blondes have more fun

Lily heeft haar kenmerkende bruine coupe ingeruild voor een korte geblondeerde coupe, enne, wij moesten even twee keer knipperen voordat we de actrice herkenden. Maar wauw… You go, Lily!

Tweede seizoen

In het magazine vertelt de actrice onder meer over haar rol als Emily in de Netflix-serie Emily in Paris. Zo doet ze uit de doeken dat het tweede seizoen anders gaat zijn dan het eerste seizoen. Mede omdat makers van de serie een nieuwe storm aan kritiek willen voorkomen. Vooral in Frankrijk zelf, waar Emily in Paris zich afspeelt, waren kijkers niet onder de indruk. De ophef ontstond vooral omdat de serie volgens velen te veel Franse clichés zou bevatten. De Fransen vinden dat de Amerikaanse serie Frankrijk en haar bewoners wel heel erg stereotypeert. In de serie zijn namelijk bijna alle Fransen verwaand.

Daar gaat dus verandering in komen, vertelt de actrice. “Voor mij als Emily – maar ook als producent van de show – om na seizoen één de gedachten, zorgen, vragen, sympathieën, antipathieën, gewoon gevoelens erover te horen – waren er bepaalde dingen die me lieten inzien in welke tijd we leven en wat daarin juist is, en moreel en correct zou moeten worden gedaan. En dat was iets waar ik me gepassioneerd over voelde”, stelt ze. “Ik wilde dat diversiteit en inclusiviteit voor en achter de camera iets zou zijn waar we ons echt op zouden richten”, vertelt ze in het blad. “Nieuwe mensen inhuren voor de camera, verschillende personages nieuwe verhaallijnen geven, dat was echt belangrijk”, aldus Lily.

Bron: Mirror UK | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook