Wil je winnen: 3x een brow-set van Marr Cosmetics t.w.v. €82,85

Hallo perfecte wenkies.

Er gaat niets boven een partij fleeky wenkbrauwen, en daar weet de 29-jarige Marjolein Verhart alles van. Zij startte haar eigen cosmeticalijn Marr Cosmetics, gespecialiseerd in wenkbrauwproducten. In de nieuwste Grazia vertelt Marjolein alles over het opstarten van een eigen beautyimperium én geeft ze een heerlijke prijs weg.

Eigen beautyimperium

“Op mijn negentiende rondde ik de secretaresseopleiding af en ging ik aan de slag op een kantoor in de Rotterdamse havens. Ik werkte op de afdeling sales, we verkochten helikopterplatformen op booreilanden. Na een paar jaar kwam ik erachter dat ik het niet erg leuk vond om de hele dag achter een computerscherm te zitten en continu met dezelfde dingen bezig te zijn. En elke dag om acht uur beginnen was ook niks voor mij”, begint Marjolein in de nieuwste Grazia.

Ze besloot nog een opleiding te gaan volgen en begon naast haar bijbaantje de wenkbrauwen van kennissen te modelleren. “Al snel kreeg ik meer klanten. Brow Bars waren er in die tijd nog niet zo veel”, legt Marjolein uit.

Wenkbrauwserum

Marjolein besloot door te pakken en ging op zoek naar een manier om gaatjes in wenkbrauwen te voorkomen of verminderen. Want we weten allemaal: door nét iets te veel te epileren is zo'n gaatje al snel gemaakt. Een brow serum is de oplossing, dus Marjolein besloot hier werk van te maken. “Tot mijn verbazing was er nog geen natuurlijk, dierproefvrij wenkbrauwserum op de markt. Inmiddels had ik al wel ontdekt welke stoffen en bestanddelen de haargroei bevorderen en welke olie zowel verzorgend als ontstekingsremmend werkt.”

Verder ontwikkelen

“Ik ging me steeds meer verdiepen in ingrediënten. Dan zocht ik bijvoorbeeld van elk bestandsdeel de werking op internet op en las elk onderzoek dat er maar over zo’n product te vinden was. Op een gegeven moment wist ik welke bestanddelen ik wilde gaan gebruiken. Ik heb eerst alle ingrediënten afzonderlijk getest en daarna gemengd. Ik vroeg of mijn vaste klanten het product voor mij wilden uitproberen. Mensen raakten enthousiast en namen zelfs potjes mee voor hun zus, nicht of vriendin. Uiteindelijk heb ik, in samenwerking met een laboratorium, het serum verder ontwikkeld.”

Het ontwikkelen van een serum is makkelijker gezegd dan gedaan. De hele weg die Marjolein heeft af moeten leggen was pittig, waar de powervrouw in de nieuwste Grazia (nu in de winkel) alles over verteld.

Win, win, win!

Sta je te popelen om je wenkbrauwen in vorm te brengen met bovenstaande producten? Lucky you, want gelukkig mag jij de producten van Marr Cosmetics ook zelf uitproberen. Grazia mag namelijk 3x een Perfect Brows set van Marr Cosmetics weggeven! Deze set bestaat uit 1x de Marr Grow Oil, 1x de Marr Brows to Stay en 1x de Marr Cosmetics Face pads. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Veel succes en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar!

[mail-and-win title=”Wil je winnen: 3x een brow-set van Marr Cosmetics t.w.v. €82,85″ description=”Doe mee en win!” questions=”%5B%5D” ended_at=”16-11-2021″ terms=””]

Deze actie loopt tot 16 november 2021. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws