Aha! Dít is het aantrekkelijkst aan je volgens je sterrenbeeld

Klopt het?

Iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier, maar toch heeft ieder persoon weer een ander uiterlijk kenmerk waar hij of zij trots op is. De een heeft sprankelende ogen en weer een ander heeft glanzende lokken om u tegen te zeggen. Per sterrenbeeld kan het dan ook weer verschillen wat jouw mooiste uiterlijke kenmerk is. We zetten voor je op een rijtje gezet wat het mooiste of aantrekkelijkste uiterlijke kenmerk bij jou is, volgens jouw sterrenbeeld.

Vissen (19 februari – 20 maart) 

Vissen zien er altijd picobello uit en besteden graag tijd en aandacht aan hun uiterlijk. Maar de ogen van de vissen trekken alle aandacht. Vissen staan erom bekend dat ze prachtige ogen hebben en hebben dan ook geen make-up nodig om hun prachtige ogen te benadrukken. Daarnaast hebben Vissen ook prachtige voeten en tenen. Een pedicure is voor hen niet nodig.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden zijn echte charmeurs. Ze weten de juiste woorden te vinden om indruk te maken op iemand, maar ook hun uiterlijk zorgt ervoor dat mensen meteen van ze onder de indruk zijn. Wat het allermooiste is aan Maagden? Dat is toch wel hun buik. Door hun indrukwekkende taille weten ze altijd aandacht te trekken op het strand.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen hebben een groot, mooi hart. Het hart bevindt zich in de borst en dus kun je misschien al raden wat het mooiste is aan de Leeuw. Leeuwen hebben een prachtige borstkas en Leeuwinnen hebben prachtige borsten. Bovendien beschikken Leeuwen over veel zelfvertrouwen, waardoor ze nog aantrekkelijker worden.

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen trekken alle aandacht met hun prachtige gezicht. Rammen worden dan ook gezien als een van de mooiste sterrenbeelden. Hun wenkbrauwen zijn mooi gevormd, hun neus staat in verhouding met hun gezicht en hun mond is om te zoenen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen bieden je altijd een steuntje in de rug als je dat nodig hebt. Misschien verklaart dit dan ook waarom Weegschalen zo’n mooie rug hebben. Weegschalen hebben krachtige spieren in hun rug en dat is ook terug te zien.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren hebben sensuele persoonlijkheden en dat is terug te zien in hun nek. De manier waarop ze hun hoofd draaien of hun hoofd optillen is teder en benadrukt hun mooie hals. De nek, hals en keel van Stieren zijn dan ook hun mooiste uiterlijke kenmerken.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn speels en attractive. Met hun lange benen en prachtige dijen zijn hun benen toch wel hun mooiste uiterlijke kenmerk. Boogschutters die zich regelmatig in het zweet werken in de sportschool, trainen hun benen dan ook graag om ze nog mooier te maken.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Als Tweelingen alleen al langs je lopen, valt je al meteen op dat ze prachtige armen hebben. Tweelingen hebben van nature gespierde armen, waar velen een moord voor zouden doen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen hebben net als Boogschutters prachtige benen. Hoewel hun dijen er zeker mogen zijn, zijn vooral hun enkels en onderbenen prachtig gevormd. Als de dames met dit sterrenbeeld een paar hakken aandoen, zien hun benen er bovendien nóg mooier uit.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften hebben prachtige handen. Hun handen zijn altijd zacht, hun vingers zijn verfijnd en hun lange nagelbedden zien er altijd tiptop in orde uit. Niet zo gek dat je dan ook graag hun handen vast wilt houden.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Ook Steenbokken mogen zich bij Schorpioenen en Boogschutters aansluiten. Steenbokken hebben prachtige benen, mooie enkels én een bilpartij waar menigeen jaloers op zou zijn.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen stralen vriendelijkheid en warmte uit, en dat is dan ook terug te zien in hun ogen. Door hun vriendelijkheid worden ze bovendien meteen een stuk aantrekkelijker, waardoor hun gezicht een van hun mooiste uiterlijke kenmerken is.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: iStock

Laatste nieuws